Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niecodzienna_1992

Nie czuję przyjemnośći z seksu jaki jest tego powód?

Polecane posty

Od roku współżyje. Robiłam to z moim byłym prawie codziennie i przestałam czuć z tego przejmność,nigdy nie doświadczyłam orgazmu pochwowego tylko jedynie łachtaczkowego. Już nie jesteśmy razem ponieważ zrobił coś co zrujnowało moje życie i bardzo długo nie chciałam współżyć z chłopakiem moim obecnym. Teraz od miesiąca zdecydowałam się. Ale nie czuje tak samo przyjemnośći :(. Kocham go bardzo podnieca mnie on jestem zawsze bardzo mokra,ale nic z tego czuję tylko jak ''wkłada i wyjmuje'' czasem coś poczuję lub czuje minimalną przyjemność przy pozycji na pieska. Może to jest wina tego że już od najmłodszych lat się mastruboowałam ? naprawdę jeszcze gdy chodziłam do 6 klasy podstawówki....(wstyd mi)czyli z 13 lat temu.. i przestałam to robić i mam nadzieję że to wróci. Kobieta podobno musi się nauczyć szczytować ale ja naprawdę marzę o tym by wkońcu zacząc szczytować podczas stosunku i odczuwać przyjemność. Czasem ją odczuwam czasem nie :(. Co zrobić ???

Gość gość
Moze ma za małego? Chcesz popisac na@

Gość gość
Może masz wielką albo nieczułą pochwę?

Chłopak ma normalnego wielkośc***enisa 17 cm i jest dość gruby,moze to przez to że mój były miał większego itp ale wątpie :/ Zrobię sobie przerwę i zobaczymy a jak nie podziała to pójdę z tym do specjalisty.