Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Aja nie mam nic jestem zerem !!!

Polecane posty

jestem brzydki nie mam pracy nie mam prawo jazdy ani samochodu nie mam znajomych i nigdy nie miałem kobiety jestem zerem o

Gość gość
O jak mnie wk....łeś z rana. To weź się chłopie do roboty i od czegoś zacznij. Nie zaczynaj dnia od forum kafe. Wyjdź i zacznij szukać pracy nawet tej marnie płatnej, a może pomyśl lepiej jak zainwestować w siebie by stać Cię było na wszystko. Zerem nie jesteś może raczej leniem bez pomysłu na życie.

Gość gość
ja od marca nie pracuje , szukam pracy , wysylam cv przez neta , zanioslam kilka osobiscie , ale co z tego skoro nie ma zadnego odzewu , jestem zdruzgotana i powoli sama soba zmeczona i ym samopoczuciem , potrzebuje pracy nie tylko ze wzgledu na pieniadze , choc z glodu nie umieram, maz ma stala prace, nie zarabia najnizszej krajowej, wiec dramatu nie ma ale dla mnie jest, nie dosc ze dziecko mozemy miec tylko przez in vitro, to jeszcze nie przedluzyli mi umowy na ktora liczylam, nie chcew byc nierobem, lubilam swoja praca, zle mi bez pracy , bo najgorsze to jest poczucie zejestem kompletnie zbedna, nie wiem co mam robic , nie mam specjalnych znajomosci , jestem w dolku

Gość gość
To może załóż prywatny biznes. Zacznij od małej rzeczy, nie musisz dużo inwestować, byle czym byle mieć zajęcie. Po co wzbogacać innych skoro można pracować na siebie. Trzeba tylko dobrze liczyć i korzystać z doinwestowania przez UE. Wiele osób tak zaczynało i teraz dobrze im się żyje, na swoim i dla siebie. Trzeba tylko pokonać strach przed nowym.

Gość gość
Pewnie masz jakieś umiejętności, jakąś pasję, którą możesz wykorzystać dla siebie. Trzeba tylko zastanowić się co chce się robić.

Gość gość
ja wiem co chcialabym robic , uwielbiam kosmetyki , zawsze marzylam o pracy w perfumerii np. douglas sephora, ale nie mam doswiadczenia w takiej pracy niestety , a na domiar zlego mieszkam dosyc daleko od najblizszej takiej, ale jesli dostalabym szanse to absolutnie to byloby do pokonania , albo np kocham piekne rzeczy choc sama nie mam zadnego z takich talentow czyli np malowanie , szycie itp, jest u mnie taki sklepik jak z bajki w srodku , tylko ze to sklepik prywatny widac ze babeczka ma kase i robi to bo lubi - ideal pracy , kocham zwierzeta od zawsze marzylam zeby hodowac psy a do tego trzeba miec warunki i niemale pieniadze mimo ze to sie robi glownie z milosci , wiem ze moze to brzmi tak ze wszedzie widze minusy , ale to nie tak , ja poprostu mam mala wiare w siebie ,

Gość gość
a najgorsze jest to kiedy sie rozmawia i ktos pyta co tam u ciebie? gdzie pracujesz ? czym sie zajmujesz?, mam wtedy ochote uciec , wiem ze poczucie wartosci i godnosci powinno byc w czlowieku niezaleznie od tego czy ma pace czy nie ale widocznie u mnie nie jest ono za mocne , a teraz dodatkowo zostalo podlamane , pamietam jak sie dowiedzialam ze mi nie przedluza , ta chwila to byl koszmar w glowie, i cala reszta dnia, nie mam dziecka i pewnie nie bede juz miec , pracy tez teraz nie mam , zastanawiam sie po co to wszystko, a pamietam jak sobie w myslach ukladalam jeszcze pod koniec zeszlego roku , ze bedzie super bede w ciazy, pojde na macierzynski , w jednej chwili wszystko stracilo racje bytu, takie jest zycie , jedni maja wszystko inni ....,