Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś w wieku ok 30 lat mieszka sam w domu jednorodzinnym?

Polecane posty

Gość andyy
ja mieszkam obecnie sama i jest spoko, tylko jak codziennie sie widzi ludzi ;)

Gość gość
andyy dziś ja mieszkam obecnie sama i jest spoko, tylko jak codziennie sie widzi ludzi oczko.gif xxxxxxxxxx To fakt, bo jakby przyszło tak samemu przesiedzieć bez dostępu do ludzi, to człowiek by zdziczał...

Gość gość
szukasz zony

Gość gość
Jak się trafi coś konkretnego, to przygarnę. Coś w rodzaju rolnik szuka żony :P

Gość gość
Jedynie mam trochę więcej lat, i budowałam dla siebie bo wiedziałam że będę sama, nie mam ochoty na bycie z kimś więc jestem skazana na samotność, jestem singlem i lubię TO. Dom o powierzchni 170 m2 z garażem , budowałam pod klucz w ciągu 9 miesięcy, jednocześnie pracując, ale cały urlop wykorzystałam na załatwianie spraw związanych z budową. A wcześniej przez kilka miesięcy załatwiałam formalności związane z pozwoleniem na budowę. Po sklepach za materiałami i urządzeniami , biegałam po pracy. Nie bałam się tego przedsięwzięcia, bo co w tym trudnego? Jest tyle literatury że dokształciłam się o budowaniu domów, technologię opanowałam jak budowlaniec, i postarałam się o dobrą ekipę budowlaną, z dobrym majstrem. Z ludźmi potrafię rozmawiać, i ekipa szybko zrozumiała że nie nabiorą mnie na byle jaką robotę, zaczęli sądzić że jestem budowlańcem, nie zaprzeczałam. Aha, nie brakowało mi finansów na budowanie, a to podstawa. Teraz mam piękny domek, jednoosobowy, sześciopokojowy z garażem i pięknym ogrodem, to moja enklawa i mój luksus na życie.

Gość gość
Też tak mam, tylko jestem facetem. Tylko co mi po tym dużym domu, jak nie słychać dzieci, kobiety...:( Może kiedyś się znajdzie...