Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dżinsy na weselu

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj byłam na weselu, jednak dziewczyna miała na sobie dżinsy(!) i zwykłą bluzkę + balerinki. Druga miała jakieś rybaczki i bluzkę bez pleców.. Czy tradycja już zanika? Co się dzieje z tym światem. Myślałam, że ta w dżinsach przyszłą do kościoła tylko, a ona była też na weselu

Gość gość
a co cie to obchodzi kretynko

Gość gość
a czemu mnie obrażasz?

Gość gość
Może nie lubi sukienek, nie posiada i nie widzi jej się kupowanie ich na tę okazję?

Gość gość
Jakies wieśniary i tyle . Ze wstydu powinni sie spalic :)

Gość gość
no ale dżinsy?? mogła chociaż jakieś eleganckie spodnie ubrac

Gość gość
No ale nie każdy ma. Ja akurat mam sukienki, ale jeśli chodzi o spodnie, to mam tylko jeansy i to proste takie, nie zwężane, nie rozszerzane, bez przeszyć, wzorków. Zwykłe proste jeansy. Gdybym nie lubiła sukienek i spódnic, to również na taką okazję musiałabym włożyć jeansy. ;)

Gość gośćiowa
Idzie taka autorka odpicowana zapewne na wesele i zamiast się bawić to obserwuje już w kościele kto z kim w czym i jak:D mnie to wcale nie obchodzi. Ludzie zajmijcie się sobą. A może nie stać jej na suknie itd....litości, czy z tego powodu, że nie chcę błyszczeć bardziej od panny młodej, ma nie przyjść?:D

Gość gość
jak mnie nie stac to nie idę na wesele. skoro nie miała kasy na kiecke to na pewno do koperty też nic nie wlozyla

Gość gośćiowa
Nic dodać nic ująć:D

Gość gość
Boże, co za wiejskie komentarze... Sorry, ale przyjście na wesele w dżinsach czy rybaczkach to okazanie braku szacunku dla gospodarzy - młodej pary. Dziewczyny ubrały się nieadekwatnie do sytuacji; pokazały totalny brak obycia i tyle.

Gość gośćiowa
Jasne, bo akurat mnie w dniu mojego ślubu obchodziło to, jak ubiorą się goście....

Gość gość
A jak przyjdę w zwykłym kucyku i bez makijażu, to też będę czarną owcą na weselu?

Gość gość
a co sie dziwisz. Wyłazi po woli z ludzi to, co w środku siedziało.

Są takie momenty że trzeba potrafić się ubrać. A dżinsy ? - dobre do sklepu po bułki , a nie na ślub/wesele ! Dziewczyny mogły pomyśleć o spodniach klasycznych,z materiału - lepiej by to wyglądało.

Gość gość
Na weselu w czwartek? Ciekawe jakie to było wesele... Pewnie te dżinsy były adekwatnym ubiorem do czwartkowego wesela :)

Gość gość
A co wg. Ciebie jest złego w wesele w czwartek skoro było wolne?

Gość gość
Wg mnie jeansy są strojem na codzień, a nie na imprezy rodzinne typu wesela. Wybaczcie, ale to jest brak szacunku nie tylko dla młodych, ale też dla typu imprezy... Chyba raz na jakiś czas jak laska wlozy sukienke, czy spodnie materialowe to korona z glowy nie spadnie? I nie chodzi o to, ze ktos patrzy, bo takie rzeczy rzucaja sie w oczy! No, ale jak widac nie wszyscy znaja sie na 'dress code' .

Gość gość
ja byłam na weselu, małym bo małym, gdzie koleś (wcale nie dziecko, 22 lata!) przyszedł w t-shircie i spodniach dresowych..