Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd przed szkołą

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice- mój tata robi mi wstyd przed koleżankami, o przyjeżdża po mnie do szkoły starym samochodem- czarną wołgą. Już nie mogę znieść docinków osób z klasy. Mówią że kierowcą pewnie jest szatan.

Gość gość
olej ich,to jakies snobistyczne bachory muszą być. a może zazdroszczą,że masz troskliwego tatę co po Ciebie przyjeżdża :P po mnie tez przyjezdzal starym samochodem i nikt sie nie smial,chociaz bylam nielubiana. No ale moze dlatego,ze mialam raczej biedną klasę,snobów tam nie było

Gość gość
u mnie pełno snobek szczegolnie

Gość gość
ja bym takie szybko ustawila ty masz tatę,ktory kocha cię a one pewnie widza swojego rano albo wcale

Gość gość
autorko,nie przesadzaj,wiem,że jestescie przeczulone mialam tak z moja córką_uczyłam w tej samej szkole i kiedy na przerwie chciałam dac jej śniadanie ,to uciekała ode mnie jakby zobaczyła ducha nie rób mi siary-słyszałam w domu skończylam z tym,była głodna ale postawiła na swoim ale głupota!!!!

Gość gość
Pokaz sie ze sie niczego nie wstydzisz jak nie to beda cie zawsze wysmiewaly Wiec podnies dumnie glowe Badz soba a nie beda mialy gdzie uderzyc Powodzenia!