Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne życie starej panny lat 30

Polecane posty

Gość gość
konkretnym przykładem jesteś ty. wypisująca brednie o wspaniałych kobietach i facetach prymitywach. przy czym nie jesteś nawet w stanie pojąc tego o czym do ciebie piszę. no żałosne to jest niewiarygodnie.

Gość gość
Powracajac od glownego tematu: zycie z mezczyzna, z ktorym jest o czym rozmawiac, ktory sie kobieta opiekuje, razem podrozuja, maja zgodne charaktery, jest super, chcialabym taki zwiazek, ale ... no coz...

Gość gość
gość dziś konkretnym przykładem jesteś ty. wypisująca brednie o wspaniałych kobietach i facetach prymitywach. przy czym nie jesteś nawet w stanie pojąc tego o czym do ciebie piszę. no żałosne to jest niewiarygodnie. xxxx feminizm raczej nie sprawil, ze kobiety sie moga ksztalcic a mezczyzni nie. kazdy robi co chce. moje kolezanki sa wszystkie wyksztalcone. a ladne sa kobiety na ulicach, napisalam nawet na jakiej ulicy - ale tam lans obowiazuje, wiec sie stroja. no ze szczuplych studentem chyba mozna wybrac jakas i poderwac...

Gość gość
"Poza tym nie zgadzam sie z opinia, dosc powszechna wsrod kobiet, ze to facet ma zainteresowac rozmowa a od kobiety juz tego sie nie wymaga. " x no ale co ty sie czlowieku dziwisz. doszlismy do takiego "rownouprawnienia" ze kobieta nic nie musi. kobiety domagaja sie rownych zarobkow ale to facet ma stawiac drinki, kobiety uwazaja sie za "piekne inteligentne i wyksztalcone" ale to facet ma "zainteresowac rozmową". poziom paranoi jaki osiagnal ten pseudo feminizm jest niesamowity po prostu.

Gość gość
Wy wcale nie jestescie inteligentni, w takim stopniu w jakim o sobie myslicie panowie. CO z tego, ze bysmy chcialy takich samych zarobkow? Nie mamy. Poza tym zycie uplywa tylko na piciu drinkow? No chyba nie, kobieta tez sie musi utrzymac a nie tylko czyhac na wasze drinki. My mamy gdzies wasze drinki, za takasama prace powinno byc rowne wynagrodzenie. A za inteligentna mozna sie uwazac, a taka nie byc, wiec co cie boli, ze jakas laska uwaza sie za intelientna? Zabronisz jej dobrze o sobie myslec? :D Jak uwazasz, ze jest glupia to z nia nie rozmawiaj, a nie udowadniaj cos calemu swiatu.

Gość gość
Faktycznie żałosne.

Gość gość
"feminizm raczej nie sprawil, ze kobiety sie moga ksztalcic a mezczyzni nie. " x nie ale feminizm sprawil ze kobiety "wyksztalcone" na nic nie wartych studiach "humanistycznych" oczekują że będą zatrudniane na takich samych warunkach jak ciężko pracujący faceci. te "wyksztalcone" kobiety to jakiś żart jest ale jednocześnie to ich śmieszne "wykształcenie" jest podstawą do roszczeń płacowych i twierdzenia ze zarabiają mniej "z powodu dyskryminacji". zawsze były "pensje dla dziewcząt" gdy "panienki z dobrych domów" uczyły się poezji i grania na fortepianie. tyle że nikt tego nie traktował jak poważnego wykształcenia dającego jakieś praktyczne umiejętności. a feministki przekonały wielu ze te "studia" o d***e maryni na których 90 proc "studentów" to kobiety powinny im dawać przewagę jeżeli chodzi o zarobki nad facetem który skończył zawodówkę i ma kilka lat praktyki zawodowej zanim owa panienka skończyła jakąś ekonomię i czy inną socjologię. i nad każdym pracującym facetem wisi biurokratyczny nawis panienek z urzędów w których 90 proc zatrudnionych to kobiety. to jest zgroza po prostu.

Gość gość
Ja mialam na mysli zarobki na tym samym stanowisku, a nie zrownywanie kobiety po socjologii i inzyniera z 10letnim doswiadczeniem. No to by byla glupota. I w takiej sytuacji pani moze chciec zarabiac 10netto, ale nie dostanie i tyle.

Gość gość
"My mamy gdzies wasze drinki, za takasama prace powinno byc rowne wynagrodzenie." x ale rynek nie chce wam zapłacić takiego samego wynagrodzenia więc chcecie nim manipulować za pomocą przymusu państwowego i propagandy opowiadającej jakie to kobiety sa lepsze. x jeżeli jesteście tak samo zdolne to dlaczego bil gatest nie byl kobietą, dlaczego mark zuckenberg nie był kobietą dlaczego carlos slim nie był kobietą, dlaczego kobiety wśród najbogatszych świata znajdują się tylko wtedy gdy to bogactwo odziedziczą po mężczyźnie który je zdobył? x chcecie więcej zarabiać - zakładajcie firmy, dokonujcie wynalazkow, a nie jak pijawki na gotowe wciskajcie się za pomocą parytetów do rad nadzorczych firm gdzie nikt was nie chce. i dopiero wtedy mówcie że jesteście lepsze.

Gość gość
Kobiety nie potrafią być twórcze.

Gość gość
Te szczeliwe pary mnie dobijaja - spaceruja po miescie, usmiechaja sie, jedno by zrobilo wszystko dla drugiego. Trudno zyc z mysla, ze polowa zycia za mna (i to ta lepsza polowa kiedy czlowiek jest ufniejszy i bardziej umie dopasowac sie do kogos) a ja nie mam swojej milosci :(

Gość gość
Te szczeliwe pary mnie dobijaja - spaceruja po miescie, usmiechaja sie, jedno by zrobilo wszystko dla drugiego. Trudno zyc z mysla, ze polowa zycia za mna (i to ta lepsza polowa kiedy czlowiek jest ufniejszy i bardziej umie dopasowac sie do kogos) a ja nie mam swojej milosci smutas.gif jesteś beznadziejna to i masz beznadziejne zycie, tylko pier.. umiesz. I to nawet nie pier...się, tylko marudzisz, jęczysz i czekasz na zbawienie z zewnątrz>No i się nie doczekasz, bo tylko jakis odpad chciałby taką miąkwę zbawiac od niej samej

Gość gość
a propo zarobkow, czy uwazacie przedsiebiorcow za idiotow ktorzy wola zaplacic wiecej ( facetowi) za gorsza robote. Poza tym kobiety sa winne wielu rzeczy: - opieszale sadownictwo wiekszosc sedziow to baby -w urzedach baby nic nie wnosza a tylko przeszkadzaja - xx wiek najbardziej ohydny wiek w dziejach (2 wojny) oczywiscie czysty przypadek ze w xx wieku kobiety otrzymaly prawo glosu - coraz gorsza mlodziez( nauczycielki), - ekolozki, psycholozki i chuj wie co itd itp, ale panowie nie musicie sie martwic baby same sie wykoncza. juz nie jedna ma dosyc rownouprawnienia. w biznesie to samo -pamietacie nagrana rozmowe szefow orlenu- mowia wprost baba sie nie nadaje ale parytet musza wyrobic w zarzadzie. poza tym jako facet widze ze czy jest tak czy siak ja na swoje wychodze. a baby ciagke jakies stresy, zdenerwowane, problemy z macierzynstwem, chora ambicja- generalnie p********e. w pracy jak jest jakas dodatkowa robota szef nawet do nas nie zagada a do Kaski ktory zawsze sie zgodzi ciagle ma dodatkowa robote - ale jak trzeba klienta urobic mowi jedz Pawel zalatw sprawe, wypij cos z klientem o pilce pogadaj, na d**y zapros tylko zeby umowe podpisal. tego na zadnych studiach nie ucza.

Gość gość
W*********j z tymi smutami. Jak nie umiesz zarobic sam, to nie krytykuj kobiet i zaloz sobie wlasny temat. Idiota i frustrat.

Gość gość
do autorki - a jakiego faceta chcialabys miec, moze problem wynika z tego ze masz wygorowane, lub wrecz nie mozliwe do spelnienia wymogi. To moze odstraszac facetow.

Gość gość
a do Kaski ktory zawsze sie zgodzi ciagle ma dodatkowa robote - ale jak trzeba klienta urobic mowi jedz Pawel ty jesteś Kaśka czy Paweł i jakiej jesteś płci, bo z bełkotu nie idzie wydedukować o co ci chodzi A jesli już to skoro wasz klient jest kmiotem co musi zar....to chyba Kaśka nie będzie z nim na k...chodzić

Gość gość
"W*********j z tymi smutami. Jak nie umiesz zarobic sam, to nie krytykuj kobiet i zaloz sobie wlasny temat. Idiota i frustrat." x i to jest wlasnie ten poziom "pieknych, inteligentnych i wykształconych".

Gość gość
Ciekawe ile osob zawiodlo sie na tej swojej wielkiej milosci i ile kobiet nie moze sie pozbierac p oporzuceniu. Jak na razie w moim otoczeniu to chyba tylko ja takie rozstanie przezywam.

Gość gość
to jest wlasnie ten poziom "pieknych, inteligentnych i wykształconych". nie pochwalam stylu, ale w sumie to napisała prawdę

Gość gość
Wiem ze mnie zjedziecie ale napisze prawde. Najbardziej na swiecie chce milosci i faceta. Moge byc ulegla zona, ktora pierze, sprzata i gotuje- daje dupy i prasuje, niech mnie ktos tylko pokocha.

Gość gość
"nie pochwalam stylu, ale w sumie to napisała prawdę" x obelgi rzucane pod byle pretekstem w stronę facetów to dla tych wszystkich "pięknych, inteligentnych i wykształconych" zawsze "prawda".

Gość gość
no to nie rozumiem problemu, jest masa beznadziejnych facetów, którzy szukaja takich desperatek, bo wystarczy im rzucić ochłap czułości zeby były szczęśliwe

Gość gość
obelgi rzucane pod byle pretekstem w stronę facetów to dla tych wszystkich "pięknych, inteligentnych i wykształconych" zawsze "prawda". prawda, bo sa skierowane do jednego konkretnego, który wypełnia te kryteria

Gość gość
Mnie niestety nie stać na żonę. Niektóre kobiety się marnują, bo mają w sobie wiele ciepła i miłości które mogłyby dać facetowi, tylko tego faceta nie ma. A facet ma podobne problemy. Takie życie.

Gość gość
nie spodobało się parę słów prawdy na temat "pięknych, inteligentnych i wykształconych" polskich kobiet więc wyzwiska musiały paść. jak to pisał młynarski: chamstwo, gdy mu słów zabraknie, drapie biurko pazurami.

Gość gość
Dlatego ja zazwyczaj takie tematy omijam.

Gość balkonetka
tego Waszego zrzędzenia panieńskiego to czytać się nie da. ja do swojego faceta sama zagadałam i dobrze mi z tym :) on był nieśmiały w stosunku do kobiet (poza tym bardzo towarzyski), więc zrobiłam pierwszy krok mając. oboje pod 30stkę i wolni, gdyby nie moja inicjatywa, pewnie dalej bylibyśmy sami, tylko praca, praca i praca. a teraz już powoli myślimy o ślubie, bo w naszym wieku nie czeka się z tą decyzją latami ;) życzę wszystkim Paniom więcej odwagi i inicjatywy! :)

Gość gość
pawełku doczytałam temat bo widzę, ze strasznie się uaktywniłeś. weź się zakompleksiony chłopczyku lepiej za swoje ży7cie bo brednie jakie wypisujesz sa niewiarygodne po prostu tak z********.n.e.g.o. męskiego umysłu to dawno juz nie spotkałam, prawiczku

Gość gość
To nie czytaj naszego zrzedzenia. Moze zagadalas do pierwszego lepszego, bo wygladal na wolnego. Ok. Jesli nie , to fajnie, ze znalazlas takiego, ktory Ci sie spodobal. My - tutaj narzekajace - nie spotkalysmy takiego. Z reszta ja zawsze mysle, ze taki fajny to musi byc zajety.

Gość gość
Straciłam nadzieję, że kiedykolwiek się zakocham, dlatego traktuję seks czysto instrumentalnie. Najwyżej zajdę w ciążę i się ogarnę, a dziecko da mi szczęście.