Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne życie starej panny lat 30

Polecane posty

Gość gość
jasne dziecko da ci szczęscie... dzieciak da ci mnóstrwo problemów, osrane pieluchy, darcie mordy 24h na dobę, zezre kupe kasy i wdzięczności nigdy nie zobaczysz, no szczęście jakich mało...

Gość gość
Eh, jak to jest, facet 30-33 letni o ile ma prace i nie jest zafajdany to tylko wyjdzie na miasto i kolejna kobieta chetna. Albo kolejka. A ze facetom nie zalezy na milosci, tylko ladnym wygladzie kobiety i seksie, to dlatego nie ma kawalerow.

Gość gość
eh zezarlo mi post

Gość gość
Straciłam nadzieję, że kiedykolwiek się zakocham, dlatego traktuję seks czysto instrumentalnie. Najwyżej zajdę w ciążę i się ogarnę, a dziecko da mi szczęście. x jak nie dasz sobie sama szcześcia to nikt go Ci nie da lepiej już zafunduj sobie kotka,pieska,one kochają bezwarunkowo z dzieckiem,,,możesz po prostu się przeliczyć w oczekiwaniach

Gość gość
"jak nie dasz sobie sama szcześcia to nikt go Ci nie da" Ludzie to czesto powtarzaja, nawet na tym forum, ale czy wiemy co to oznacza w praktyce? Jeszcze ze 3 lata do tylu tego nie rozumialam. Potem bylam w zwiazku, ale nie czulam sie jakos specjalnie szczesliwa. Facet byl fajny, moze ja sie nie umialam dopasowac, nakladalam na siebie duzo wymagan, albo on nakladal na mnie swoje projekcje i wymagania jaka mam byc - oczywiscienie wprost tylko podprogowo. Ale w jaki sposob czlowiek ma sobie sam dac szczescie, jesli dla niego szczesciem jest towarzystwo zakochanej i kochanej osoby?

Gość gość
Autorka chce być w związku z mężczyzną ale nic w tym kierunku nie robi, nie szuka b uważa, że to mężczyźni powinni za kobietami latać. Zostanie sama b jako młoda mogła sobie wybrzydzać i czekać ale nie jako kobieta po 30.

Gość gość
ja tez zostane sama, jestem 2 miesiace po rozstaniu i nie chce mi sie szukac faceta na sile.poza tym nie umiem tego robic.

Gość gość
Cos w tym jest ze trzeba byc szczesluwym ze samym soba.. kiedys przeczytalam takie zdanie, ze ''desperacko szukasz kogos kto by Cie pokochal, bo sama wlasnie tego nie potrafisz zrobic''

Gość mr mysterious
I jak teraz przeżyć ten czas do śmierci? >>>nie przejmuj sie, czesto nadchodzi znacznie szybciej niz sie spodziewasz :D wiec martwisz sie na zapas.

Gość gość
jak przeżyć ten czas do smierci? no to mnie powiem szczerze,powaliło,ale wydaje mi się,że najlepiej siedź na cafe i jęcz ..i się zadręczaj ile jeszcze Ci życia zostało,,, no szok...

Gość gość
Zmienic swoje zycie, ale jak ?

Gość Moltal
Ja posiadam wielu samotnych znajomych, którzy np. budują sobie domy inteligentne z takimi systemami- www.artcinema.pl A ktoś by powiedział po co? Przynajmniej posiadają cel w życiu i korzystają z niego!

Gość gość
Jak zmienić życie? Bywać tam gdzie można poznać nowych ludzi, kursy, treningi, wolontariaty. Opcja dla posiadających czas i zdesperowanych coś zmienić.

Gość gość
up to o mnie

Gość gość
Przestać pisać głupoty. Zaplanuj jakiś wyjazd i ciesz się życiem. Nie ma co oglądać się za siebie. Niedługo Andrzejki, Sylwester jedź np do Zakopanego tam nie będziesz sama, poznasz kogoś. Noclegów zawsze szukam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane może znajdziesz tam szczęście :)