Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brakuje mi Ciebie

Polecane posty

Gość gość
i w odwrotną stronę, jakim trzeba być debilem, żeby śledzić cały dzień wypowiedzi jednej osoby i pisać jak autorka. uważasz, że ktoś da się na to nabrać? żałosna idiotko? spadaj z tego forum bo dzięki takim jak ty, to forum zatraciło dawny blask. umiesz tylko dulczyć o tęsknocie, nic poza tym mądrego nie piszesz. :P

Gość gość
dawny blask!!! ha hah ha nie rozśmieszaj mnie . Masz na mysli np te wpisy offermy o tym ze chce walic w brzuch ciezarna czy te wpisy i tematy innych marlemkarzy i psycholi??? to forum nigdy nie bylo z klas i blaskiem i to dzieki takim jak ty ktore wstaja w sobote rano i dooopierdaalajainnym nawet nie wiedzac z kim pisza. Nie jestem autorka tego tematu i robisz z siebie paranoiczke wmawiajac to innym.

Gość gość
idź się umyj bo cuchniesz kobieto :D

Gość gość
Jak ktoś kto pisze o tęknocie jest dla ciebie idiotka a akceptujesz wpisuy typu "której zajebać w ryj" albo "dzień dobry kurvvvy" albo "śmierdzi mi ciiipa rybą" to widać jaką masz klasę :D :D

Gość gość
chora psychicznie paranoiczka zal mi ciebie bo pewnie wszyscy cie sledza albo kazdy facet na ciebie leci zal mi ze masz urojenia i wmawiasz sobie ze to co widzisz jest prawda :O glosy tez slyszysz ?? :D

Gość gość
ide nie chce mi sie gadac z chora psychicznie.wez leki. autorko powdzenia!

Gość gość
A ja napiszę tak: jest już taki temat. Jak chcesz przyłącz się do nas.

Gość gość
Czy są tu normalne kobiety? :(

Gość gość
Są, ale te "normalne", jeśli wiedzą, że ich tęsknota jest bez najmniejszej nadziei nie robią z siebie tego, co wyżej. To jakaś patologia.

Gość gość
co masz na myśli? po co włazisz na tego typu tematy? idź obiadek robić albo na zakupki a nie psujesz komuś krew.

Gość gość
Sama jesteś patologia widzisz to czego nie ma. Autorka jest ktoś inny tutaj kilka kobiet dzisiaj pisało.

Gość gość
Niech każdy założy sobie swój temat i tam się wypowiada ;)

Gość gość
ok, zaraz założę :D założę jeszcze 350 tematów o tej treści. chociaż on ma mnie w du/pie :D

Gość gość
tu nie pisało "kilka kobiet" tylko dwie między sobą :classic_cool:

Gość gość
jako moderia ci to piszę :classic_cool:

Gość gość
/12.41/ gO/w/n/o prawda :classic_cool: kłamiesz dziecinko. Pisało kilka bo ja też tu pisałam. To po pierwsze. Po drugie gdybyś była z moderacji nie napisąłabyś tak bo by cie wy/pier/do/lo/li za ujawnienie tajemnicy słuzbowej i mogliby cie za to do sądu pozwać. Po co kłamiesz?

Gość gość
Daj spokój, widać, ze to dziecko, w dodatku z poważnymi problemami. Do niej trzeba się uśmiechać i przytakiwać tak jak do każdego w zakładzie zamkniętym :)