Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on wyszedł z domu.

Polecane posty

Gość gość

do tej pory jeżeli w ogóle się kłóciliśmy to tylko o to, że jestem flirciarą-co poradzę, i tak te flirty ograniczam do minimum, niewinne gadki,nawet bez podtekstów i kontaktu fizycznego,no ale to facet,wiadomo. Hmm i do tej pory jak juz o to poszlo to on mial smutna ,albo skwaszona , ewentualnie wsciekla minę i siedzial w innym pomieszczeniu, raz slyszalam jego placz. Teraz mial kamienna twarz i po prostu wyszedl z domu. nie poklocilismy sie,ale przeczytal moje wiadomosci z kolega. skad ta zmiana? czy to zwiastuje cos groznego dziewczyny?

Gość gość
dostaniesz kopa w dupę, i po sprawie, flirtuj sobie teraz do woli, gówniaro

Gość gość
no kopa to raczej nie bo podobno mnie kocha, gdyby chcial to juz by to dawno temu zrobil hm

Gość gość
Odpłaci c***ewnie tym samym.

Gość gość
Na poczatku znajomosci kiedy jeszcze nie bylismy razem przespal sie z jakas laska. Niby po to, zeby zdobyc doswiadczenie bo mial male a chcial mi zaimponowac. ale to nie zmienia faktu ze to bylo swinstwo i juz go tak powaznie nie traktuje. zastanawia mnie co ta dzisiejsza sytuacja ma oznaczac, wyszedł jakies 20 min temu

Gość gość
no,ponad. jak napisalam posta to akurat zdazyl zatrzasnac drzwi

Gość gość
Ile wy macie lat? Jaki jest sens takiego związku? Ty masz żal do niego, on ciągłe pretensje do ciebie....naprawdę nie pojmuję o co tu kaman???

Gość gość
19.. mam zal ale udaje ze nie. bo w sumie jeszcze deklaracje nie padly, wiec niby nie mam prawa byc zla. tzn on nie wie,ze ja wiem.. on tez nie wiedzial,z kim sie wiazal bo nie pokazywalam swojej flirciarskiej natury, dopiero jakos niedawno a jestesmy razem 8 miesiecy . w kazdym razie cos do niego czuje i on tez, widac po nim wiec troche zal mi go zostawiac ale i tak kiedys to zrobie chyba ze zmadrzeje i tamto zapomne