Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna schudnac jezdzac na rowerku stacjonarnym

Polecane posty

Gość gość

? schudła tak któras z was?

Gość gość
tak, jeździłam codziennie i z 10 kg straciłam plus odpowiednia dieta oczywiście

Gość gość
ja dopóki mnie nie zaatakowały hormony schudłam tak + na innych ćwiczeniach prawie 30 kg. no i dieta do tego.

Gość gość
no to super, prosze jeszcze o jakies wypowiedzi budujace:?)

Gość gość
Kiedyś schudłam 15 kg w ciągu 5 miesięcy, ale muszę przyznać, że wiele razy musiałam się zmuszać. Dla mnie taki rower to nuda. Zdecydowanie wolę jazdę w terenie. Jeżdżę od tygodnia po 2 godziny i spodnie czuję, że są luźniejsze.

Gość gość
Coś tam można, ale raczej przy stosowaniu diety. Ja tam się nudziłam szybko takim rowerkiem, wolę normalny na świeżym powietrzu albo bieżnię na siłowni :)

Gość gość
zdecydowałam się spróbowąć ten suplement Slimcea, sprawdzić jego efekty. Po 3 tygodniach 3kg mniej. Wydaje mi się ze jest to zazny efekt. Zobaczymy po pełnej kuracji. Rowerek jest :)

Gość gość
Odchudzanie to 70% diety i 30% ruchu. Aby spalić zrzucić 1 kg trzeba spalić ok 7 tysięcy kalorii. Jeżdżąc spokojnie godzinę na rowerku spalimy ok. 440 kalorii, aby spalić te 7 tysięcy potrzeba prawie 16 godzin jazdy.

Gość gość
Przy aktywności bilans kaloryczny powinien być przynajmniej na zero a zazwyczaj jest dodatni, bo skoro poćwiczyliśmy to możemy zjeść ;) Optymalnie obciąć kaloryczność o 300kcal od naszej normy i do tego ćwiczenia 3 razy w tygodniu, tym sposobem nie schudniemy w miesiąc ale bez efektu jojo, chyba że bardzo będziemy starali się nadrobić kg.

Gość kozik
od dziś biorę się za siebie i zaczynam ćwiczyć na steperku ;p wiele o odchudzaniu czytałam, zwłaszcza tu: http://www.polskatimes.pl/artykul/3693990,jak-szybko-schudnac-i-miec-plaski-brzuch,id,t.html świetna sprawa.