Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana 1

Rodzice mnie zmuszają do pójścia na wesele

Polecane posty

Gość niezdecydowana 1

Jak im odmówić od roku jestem już pełnoletnia. Oni powiedzieli, że jak nie pójdę na weselę to będzie wstyd na całą rodzinę ( no wiecie, co sąsiedzi powiedzą, co rodzina powie ) i mnie nawet metodą siłową ubiorą na wesele i wrzucą do samochodu. Jeszcze 4-5 lat temu mi sie wesela podobały, ale teraz to już kompletnie nudne , tylko żreć i pić i nic więcej. Moja rodzina to kompletne buraki, że tak powiem tylko nachlać się do upadłego i do max 22-23 godziny połowa gości będzie już leżała pod stołem. 2 lata temu tak właśnie było nie chciałam pójść, ale jakoś uległam, i w sierpniu szykuje się kolejne wesele przyjadą ciotki i wujki pojedzą i się nachleją do upadłego zresztą jak zawsze :O Już wolę przez tą całą noc obejrzeć jakieś dobre filmy, niż się nudzić na tym "weselu" tylko siedząc na krześle i nic nie robiąc. Jeszcze jakbym miała do domu z 6-7 km to bym, poszła, ale wesele jest z 200-250 km od mojego domu :O

Gość gość
bo wesela to rozrywka dla wiochy :/

Gość niezdecydowana 1
gość dziś bo wesela to rozrywka dla wiochy :/ xxx coś w tym jest, jeszcze jakby to było zwykłe przyjęcie to może bym poszła, ale na 100% jestem pewna, że to będzie huczne wesele z ciotkami i wujkami. 0 zabawy tylko byle się nachlać jeszcze przed północą do upadłego...

Gość gość
Większość wesel wypada chamowato i bez klasy, cepskie rozrywki, przytupanki disco polo i często wulgarne chamskie zabawy podczas oczepin uwłaczające godności i wcale nieśmieszne :/ ja nie będę robić wesela, nie ma opcji te pieniądze wolę przeznaczyć na fajną podróż poślubną a nie na chlańsko dla cioteczek i wujeczków

Gość gość
gość dziś Większość wesel wypada chamowato i bez klasy, cepskie rozrywki, przytupanki disco polo i często wulgarne chamskie zabawy podczas oczepin uwłaczające godności i wcale nieśmieszne :/ ja nie będę robić wesela, nie ma opcji te pieniądze wolę przeznaczyć na fajną podróż poślubną a nie na chlańsko dla cioteczek i wujeczków xxxx Na 1 weselu jak miałam 13 lat było przebijanie balonów od tyłu. Czyli tzw rochanie od tylca, żeby przebić balona. Żenująca jak można brać udział w takiej zabawie :O

Gość gość
No właśnie o tym mówię. To straszna chamówa tylko buraków coś takiego śmieszy

Gość gość
a czy to nie jest tak po prostu, że nie masz z kim na to wesele iść, a w tym wieku, to raczej samemu się nie chodzi? Jeśli tak, to powiedz wprost rodzicom, że nie masz stałego chłopaka, a nie chcesz iść z byle kim, z castingu. Powinni zrozumieć, choć pewnie boją się opinii, że na mało rodzinną cię wychowali. Może jednak warto kogoś poszukać i iść z nim?

Gość gość
jestes pełnoletnia-nie moga cie wrzucic siła do auta, dzwonisz na policje wtedy i to im bedzie głupio a nie tobie, a jak cie beda szantazowac typu- nie damy ci kasy na studia lub wyrzucimy cie z domu-to do poki sie uczysz tez w swteitle prawatego zrobic nie moga-tak wiec ty jestes na wygranej pozycji a nie oni i nie mow mi prosze,,ale to moi rodzcie jak mam wezwac policje" a jak oni cie traktuja?niby z lepszym szacunkiem? ty jestes ich corka!