Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachowywac do faceta który

Polecane posty

Gość gość

od roku mnie zaczepinia (nie zartem, normalnie zagaduje) uśmiecha sie, gapi, a kogos ma. Jestem miła jak muszę, ale zazwyczaj go ignoruję, dobrze robię? dlaczego on się tak zachowuje?

Gość gość
idz do ksiedza on Ci powie jak sie masz zachowywac albo starych sie zapytaj... ewentualnie kolezanki czy tez serial obejrzyj tam podpatrzysz jak sie ludzie zachowuja... a tak serio to pierdonil sie mocno w leb, zastanow kim jestes... jak bedziesz wiedziec kim jestes to bedziesz wiedziec jak sie masz zachowywac

Gość gość
o wypowiedzi prosze osoby które mają coś mądrego do powiedzenia i ujmą to nieco kulturalniej.

Gość gość
Ignoruj, zachowuj sie obojętnie jak z nim rozmawiasz daj mu lekko do zrozumienia ze nie interesujesz sie nim i bądź nie miła skomentuj np ze twój facet jest wspaniały o ile go posiadasz?

Gość gość
Po prostu mu się podobasz i liczy na romansik,daj mu lekki znak, że jesteś nim zainteresowana to zobaczysz co się będzie działo. Jak ni masz na to ochoty to po prostu bądź zimna to się może odczepi.

Gość gość
Skoro chce romansu to dlaczego jest ze swoją obecna,rani ja

Gość gość
Może chce zmiany... Na inna do seksu:-p

Gość gość
Bo to facet,a my najchętniej byśmy szli do łóżka z każdą która nam się podoba.

Gość gość
Ostatni wpis- właśnie tak myślałam, jak tu wam zaufać. Od zawsze wiedziałam że nie potraficie szczerze kochać

Gość gość
a może Cię lubi i nie robi tego specjalnie. Weź tą opcje pod uwagę. Jak się zachować w każdej sytuacji inaczej , trzeba wyczuć i w miarę możliwości postąpić odpowiedno

Gość gość
Za co ma mnie lubić? Nie zrobiłam nic szczególnego tyn bardziej ze nie wchodzę z nim w dłuższą dyskusje nigdy. Innych koleżanek tak nie traktuje jak mnie. Razi mnie to że jest zajęty a mnie się uczepil

Gość gość
lubi Cię bo Cię spotyka i nie podpadłaś. Razi Cię to mu powiedz że Cię peszy ale zastanów się jak ma się zachowywać i mu to powiedz

Gość gość
Cieszy się na widok osoby która zna powierzchnie tak jak większość osób... Tym bardziej ze kogoś Ma. A po co gapi się cały czas zza biurka i jak spojrzę szybko obraca.. Albo puszcza mi oczko?

Gość gość
up