Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skazany na śmierć bo nikt mi nie pomógł. Ludzie są nic nie warci.

Polecane posty

Gość gość

Po narkozie zachorowałem poważnie na miastenię, dostałem przełomu, miałem zaburzoną świadomość, zaczęło wykrzywiać mi twarz. Nie wiedziałem co się ze mną dzieje.. W domu patologia zero wsparcia od matki, która ma mnie w du/pie. Ani razu nie powiedziała żebym poszedł do lekarza. W pracy chcieli opłacić moje leczenie ale ja im mówiłem że nie myślę. Nie byłem w stanie pójść i zapisać się do lekarza. Powinien ktoś mnie zaprowadzić a oni tylko potragfili gadać idz do lekarza. jak trafiłem na SOR to dali mi psychiatre zamiast neurologa. Teraz jedt ze mną tragedia, straciłem pracę, jestem oszpecony, do tego ślepne. LUDZIE TO KUURWY!

Gość gość
Przykro mi ale się nie poddawaj !

Gość pmbq
tylko bóg może ci pomóc

Gość gość
Wszystko stracone bo mam paskudne oczy i wyglądam z nimi prawie jak baba i ślepne. Teraz za wszystko się obwiniam że nie poszedłem do lekarza ale po pierwsze byłem w stanie głębokiej nieświadomości. Nie mogłem się z nikim dogadać, nie analizowałem tego co się dzieje i co się może dalej wydarzyć.. a jedyne co słyszałem od ludzi to wmawiasz sobie, masz depresje, idź do lekarza. Potrafili tylko gadać, zamiast działać. A teraz to jest ze mnie tragedia i zawsze będę sam z lustrem i postępującą ślepotą. Jak się nie ma nikogo to się kończy marnie. A te k***sy pewnie teraz myślą że nie chciałem ich pomocy, chciałem ale nie potrafiłem skorzystać.

Gość gość
Jeszcze jak mnie wywalili z pracy to obśmiali i zwyzywali od psycholi.. a zawsze wszystkich traktowałem z szacunkiem i bylem najlepszym pracownikiem. Dopiero przy tej chorobie mi trochę zaczęło odpier/dalać ale nie zasłużyłem na to. Życie jest niesprawiedliwe a ludzie podli.. nawet ta niby zakochana mnie olała i gów/no zrobiła żeby pomóc.. tylko idź do lekarza i tyle usłyszałem..

Gość gość
Niestety ludzie to świnie rozumiem cie Ale nie możesz się poddawać mimo niepowodzeń bo nigdy nic się nie zmieni na lepsze walcz o swoje ! a zawsze może być lepiej niż teraz

Gość gość
Najgorsze jest to poczucie winy że jednak nie poszedłem do tego lekarza. Ale raz - Nie byłem w stanie się za to zabrać. A dwa - Nie mam pewności że wiedział by co mi jest, bo inni lekarze zawiedli.. teraz już nie będzie lepiej. Może być tylko gorzej.

Gość gość
Musisz walczyć i nie możesz myśleć o tym co było kiedyś bo tak to dalej będziesz więźniem przeszłość !

Gość gość
ludzie to smieci :) najlepiej wszystkich zagazowac i zutylizowac. mam sasiada. piertolony zazdrosnik:) wszystko zrobi zeby tylko komus dokopac, zepsuc relacje, podjudzic:) a jak juz sie dowie, ze ktos jest powaznie chory to potrafi w twarz drwic i nasmiewac sie.

Gość gość
To znowu ty? Tobie to chyba przy tej operacji mózg przez d u p ę wyciągnęli. Ile można o tym samym pier...?

Gość gość
odpiertol sie od niego:) idz pod noz a potem sie mondruj

Gość gość
Mi też chyba zazdrościli, bo miałem wszystko. Wygląd, kasę, dobry charakter.. pewnie z zazdrości tak kończę. Ja nikomu źle nie życzylem, byłem dla ludzi dobry i traktowałem każdego z szacunkiem.. a kończę o jako śmieć którego chce każdy zamknąć w psychiatryku. Nie warto być dobrym człowiekiem.

Gość gość
Było natury nie poprawiać. Albo ograniczyć się do cycków

Gość gość
dobrym nie warto :) ludzi trzeba olewac inaczej zezra i wypluja

Gość gość
Nie myślałem że takie rzeczy mogą się dziać. Lekarze mi wmówili że po tym moje zdrowie się poprawi. Nawet żaden nie wytłumaczył czym jest narkoza a ja nie wiedziałem. Myślałem że to jak tabletki nasenne i tyle.. ze ewentualne powikłania mogą dotyczyć tylko tego nosa.

Gość gość
Zrobilbyś sobie tzytzki to nic by ci nie powykrzywiało. A i koledzy w pracy inaczej by na ciebie patrzyli

Gość gość
Mnie powykrzywialo z powodu choroby, którą aktywowała narkoza. Po każdej innej operacji mialbym to samo.

Gość gość
Bardzo wspolczuje choroby ale k***a chłopie,ile ty masz lat?! za rączke mieli ciebie prowadzic?! prawda jest taka,ze jestes zdolowany swoja sytuacja i probujesz wina za nia obarczyc innych!. Do c***a czlowieku, mieli ciebie w kaftan zakłuć i tam zaprowadzic?

Gość gość
Nie.. ale byłem półprzytomny.. jakbym śnił na jawie. Miałem poczucie jakby to był film, sen albo gra. A jak już się zebrałem żeby pójść do lekarza w szpitalu to usłyszałem diagnozy takie jak: Schizofrenia, Zespół urojeniowy, oraz Hipohondria.. to mnie zniechęciło do walki o siebie. Uznałem, że najwidoczniej jestem jedynym przypadkiem na świecie i nie mam co szukać pomocy bo i tak jej nie znajdę.

Gość gość
Tylko nie poddawaj się bo to by było najgorsze co by mogło cię spotkać... walcz o swoje a tych coś co o tobie mówią miej w d***e

Gość gość
Powodzenia autorze oby ci się udało i byłeś jeszcze szczęśliwy 🌼 wierze w ciebie że ci się uda :)

Gość gość
Jakiego lekarza? Szczęśliwy nie będę nigdy, bo straciłem miłość swojego życia przez tą sytuacje a na nową nie mam już szans z takim wyglądem i nie jestem już tym samym człowiekiem pod każdym względem. Czasami mi się śni że jestem dawnym sobą i nie tylko wizualnie ale i mentalnie.. Bo teraz nawet moje myśli są inne..

Gość gość
masz zdiagnozowana miastenie?

Gość gość
Ludzie różnie wyglądają i ci nawet po wypadkach które im bardzo zmasakrowały twarz sobie kogoś znajdują ale to trzeba kogoś szukać i nie za pierwszym razem to się udaje A i uwierz że jak poszukasz sobie inną dziewczynę to ta miłość życia ci minię ale nie od razu ;)

Gość gość
Poza tym przestań zakładać że już nigdy nie będzie dobrze bo z takim nastawieniem to ci się twoja sytuacja nie poprawi

Gość gość
Starasz sie o rentę?

Gość gość
Widzę jak ludzie reagują na mój widok.. z twarzą to może by sie dało cos zrobić ale oczu sobie nie zmienię a to jest tragedia.. wstydzę się wychodzić z domu przez to. Pewnie i tak niedługo oślepne. Nie mam zdiagnozowanej miastenii, ale po opisach, objawach, moim wyglądzie.. wszystko pasuje w stu procentach. Nie byłem z tym u lekarza, sam odkryłem to w internecie jak zaczęło być naprawdę kiepsko jakoś na to wpadłem ale za późno było.

Gość gość
Nie martw się jakaś dziewczyna na pewno się na ciebie skusi ;) masz szansę ale ty ją sobie odbierasz na lepsze życie...