Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skazany na śmierć bo nikt mi nie pomógł. Ludzie są nic nie warci.

Polecane posty

Gość gość
Właśnie przez takich idiotów jak gość powyżej tak kończę, bo słuchając kółko że jest się psychicznym odechciewa się szukania pomocy, byłem pewien że każdy lekarz powie mi to samo a teraz żałuję że nie poszedłem. Może by odkryli miastenię i byłoby inaczej. xxx no to idz do lekarza matko swieta ! O co ci chodzi? idz na badania i niech ta twoja miastenie odkryja. sam sobie diagnozy stawiasz ??? wez przestan. Jestes dorosly masz 33 lata, idz do lekarza bo mi to wyglda na urojenia.

Gość gość
Jakie 33? Mam 22 lata a do lekarza nie ide bo nie mam teraz kasy, i tak co mi z tego że odkryją. Teraz to za późno na cokolwiek.

Gość gość
miastenia nie pojawia się po narkozie oraz nie ma takich objawów. Jesteś chory ale psychicznie. Nie obrażaj się tylko idź do lekarza. Może jeszcze zaleczysz chorobę.

Gość gość
Tobie ktoś cokolwiek zdiagnozował? Bo z każdym kolejnym twoim postem utwierdzam się w przekonaniu, że masz urojenia. Jeśli każdy lekarz wysyła cię do psychiatry to chyba najwyższa pora tak zrobić, dopoki masz jakis kontakt z rzeczystościa bo całkiem popiertoli ci się w głowie

Gość gość
wiem co to zespoł rozproszonego barwnika, nic się na białko nie rozlewa. Miastenii też nie masz. Jesli już uwielbiasz czytać w internetach o chorobach to zacznij od schizofrenii bo jeśli masz już objawy pozytywne czyli urojenia to prędzej czy pozniej będziesz musiał się leczyć. Współczuje ale przy odpowiednim leczeniu będziesz mógł wrócić do życia

Gość gość
no niestety ale tez tak mysle. Schizofrenia.

Gość gość
Laska mnie zostawiła bo nie mogła patrzeć na mnie. Siostra 9 letnia która normalnie mnie uwielbiałowiówi że mam zje/bany ryj. A miastenia pojawia się po narkozie, konkretnie po leku, który został zastosowany a stres to jeszcze nasilił. 3 dni się dusiłem prawie umarłem, prawie się udławiłem własną ślina, miałem drgawki i tachykardie to były pierwsze objawy a na SOR kazali mi wracać do domu!!!

Gość gość
Rozmawianie z chorą psychicznie osobą o jego urojeniach nie ma żadnego sensu, w przypadku autora ewidentnie widać, że tak jest. Szkoda bo młody chłopak ale choroba nie wybiera, może kiedyś zacznie się leczyć.

Gość gość
dziś nie wykluczaj tego że autor ma rację może po prostu źle wygląda a ty p********z że on ma coś nie tak z głową

Gość gość
"iostra 9 letnia która normalnie mnie uwielbiałowiówi że mam zje/bany ryj. " 9-latka tak powiedziała? :O

Gość gość
Haha.. rozwalacie mnie. Może przy normalnym zespole rozproszonego barwnika nic się nie rozlewa ale u mnie tak.. bo miało to przebieg gwałtowny , cały pigment mi zszedł z oka i zafarbował to białko widać to zwłaszcza w sztucznym świetle. Pozostałe objawy jak osłabienie mięśni też mam.. utwierdzacie mnie tylko w przekonaniu że nie warto było latać po lekarzach bo pewnie nic bym nie wskórał.

Gość gość
Non stop tak mówi, już nawet mnie nie lubi a kiedyś uwielbiała. Ale przynajmniej jest szczera.

Gość gość
Moim zdaniem jestes hipochondrykiem. Idź do lekarza!!! do c***a idz do lekarza czlowieku! Mozliwe,ze masz miastenie, nie wiem,nie znam sie,ale dopoki lekarz tego nie stwierdzi,to nie masz pewnosci. Gdybym ja sie diagnozowala z google,to wszystko by bylo rakiem,wiec wyluzuj:). Idz do lekarza a takze do psychiatry, i nie mowie tego zlosliwie. Pomoze Ci wyjsc z tego gowna.

Gość gość
nie widze roznicy w tych zdjeciach oka przed i teraz :-O ty sobie cos wmawiasz :-O hipohondryk i psychoze masz.

Gość gość
Nic mi już nie pomoże. Gęba się ciągle zmienia i czasami wygląda jak dawniej tylko trochę chudziej. Ale te ochydne ślepia to mój taki kompleks że nie wyjde z tego.. wiem jak wyglądałem wcześniej i jak wyglądam teraz. A miastenie mam od dzieciństwa ale o tym nie wiedziałem. Kiedyś często się przewracałem, opadała mi żuchwa, powieki, wszystko leciało mi zawsze z rąk, potykałem się, albo ciąłem w pracy bardzo często.. to wszystko przez niedowłady mięśniowe.

Gość gość
idz do psychiatry,on ci pomoze,nie da sie nie zdiagnozowac miasteni

Gość gość
Zdjęcia nie oddają rzeczywistości ale można zauważyć że oko jest bledsze.

Gość gość
blagam, idz do psychiatry,uratujesz sobie zycie

Gość gość
Przeciez jakby naprawde w oku mu sie cos rozlalo i bylo widoczne to zaden lekarz by go nie odprawil z diagnoza psychozy czy schizofrenii. To powinno wam dac do myslenia. Pomyslcie. Jakby naprawde mial powykrzywiana twarz po operacji to czy lekarz by go zignorowal i powiedzial ze jest psychiczny? Na pewno nie bo golym okiem by bylo widac ze tak nie jest!

Gość gość
ale lekarz nie widział mojej twarzy i oczu wcześniej człowieku.

Gość gość
Na tym wielkim foto "A tak było kiedyś http://ifotos.pl/z/wsnqxex/ " Widać że jednak jest bledsze i tak rozmazane na środku wygląda jakby ci się coś odkleiło od oka

Gość gość
w kolorze nie widzę różnicy, natomiast masz teraz trochę zamulone spojrzenie, jakby opadnięte powieki. Czy ten nos był bardzo garbaty? Może to nadmiar skóry zszedł na powieki?

Gość gość
facet robi juz specjalnie zdjecia do gory nogami,zeby "udowodnic miastenie". Czlowieku,masz inna, bardzo powazna chorobe

Gość gość
depilujesz brwi? bo na ostatniej focie widnieje damskie oko...

Gość gość
Nie, nos był piękny. To nie była operacja plastyczna tylko przegrody żebym lepiej oddychał bo po 5 msc stosowania kropel i sterydów mój nos i zatoki były w tragicznym stanie.

Gość gość
No bo tak teraz wygląda jak damskie pisałem o tym na początku.

Gość gość
haha yeblem

Gość 1234321
Tam niżej widać że oko jest trochę rozmyte... ale idź do lekarza a nie z nami piszesz jaki to jesteś poszkodowany bo absolutnie nic nie zmienisz,,, a zawsze coś można zmienić :)