Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skazany na śmierć bo nikt mi nie pomógł. Ludzie są nic nie warci.

Polecane posty

Gość gość
Tu nie ma co się śmiać tylko trzeba płakać, moje oko zmieniło płeć.

Gość gość
Jak może oko zmienić płeć ? WTF dla mnie nie jest babskie więc nie wiem czy m się ty przejmujesz że jest babskie jak nie jest

Gość gość
Babskie czy nie babskie jest szpetne i dziwne.. to mnie pogrąża bo lepiej nie będzie.

Gość gość
Jak ci nie pasuję te se kup soczewki kolorowe do oczu ale nie wiem czy to nie wypływa na nie nie korzystnie

Gość gość
idź do okulisty i się popytaj o to

Gość gość
Byłem na sor y.. jakiś tydzień dwa temu. No i była tam jakaś młoda babka, ssała gumę i pieprzyła się z badaniami, i sprawiała wrażenie jakby nie wiedziała o czym mówi. I astygmatyzm u mnie zdiagnozowała a to jakaś lipa bo widze normalnie. A przy miastenii wystepuje podwójne widzenie!

Gość gość
A tak w ogóle to ja sam wiem co mi jest. Miastenia atakuje też mięśnie oczu, no i jak mi się tak morda zmieniała co 10 min to i mięśnie oczu szwankowały i w końcu barwnik się wysypał, bo to się działo stopniowo..

Gość gość
"a to jakaś lipa bo widze normalnie" pisałeś wcześniej że ślepniesz, teraz już widzisz normalnie, WTF?!

Gość gość
.

Gość gość
Widzę co raz ciemniej a astygmatyzm polega na czym innym. Kiedyś widziałem doskonale w ciemności itd. A teraz nawet rano jak się budze to jest ciemno dla mnie.

Gość gość
Przykro mi z tego powodu co ci się stało ale idź do okulisty... bo ty sam chcesz by teraz było coraz gorzej i gorzej jak się nie weźmiesz za siebie

Gość gość
Już mi nie zależy na niczym, niech se będzie gorzej.

Gość gość
Nie gadaj tak ! nie wyrządzaj sobie krzywdy ! nie jesteś stary całe życie przed tobą a kiedyś co ? będziesz tego żałował że nic nie zrobiłeś ! działaj !

Gość gość
Schizofrenia i nerwica jeszcze...

Gość gość
To idź do psychiatry/psychologa przecież to nic złego że z nim porozmawiać Wiele osób do niego chodzi... nawet osób o które byś o to nie podejrzewał

Gość gość
Żałuję że nie poszedłem do lekarza jak mi kazali w pracy ale też nie mam pewności że by mi pomógł, ale tego żałuję. A teraz to już nic ze mnie nie będzie. Siedzę tylko całymi dniami w domu i nic nie robie. Kiedyś pracowałem, studiowałem zaocznie a teraz jestem nikim. Moje życie się zawaliło. Nie mam szans na miłość, na ciekawa pracę, bo dobra aparycja się liczy. Niedoskonałości wszelkie można zatuszować ale nie w przypadku oczu i to tak widoczne.

Gość gość
Ty autorze mnie załamujesz że niech chcesz sobie pomóc :(

Gość gość
Ale możesz walczyć o to by było lepiej a nie gorzej zrób wszystko co w twej mocy by było lepiej A nie słuchasz jakieś twej byłeś miłości że źle wyglądasz ? ona cię nie kochała nawet nie byłeś dla niej przyjacielem bo by cię nie zostawiła i nie bierz sobie do serca co ona gadała bo to jest zwykła szmata oby miała wypadek i zdechła nich zrozumie co to bul k***wka ! zrozum to i walcz i nie słuchaj ludzi co o tobie mówią miej ich w d***e !!!

Gość gość
Nikt nie jest doskonały oni cię obrażają to ty im też dowal Obraza cię dziewczyna powiedz jej że jest płaska jak deska :D bądź s********m pewnym siebie i nie daj się Zadaj im też bul taki jaki oni zadali ciebie . a ich słowa mniej w d***e by cię nie raniły

Gość gość
W d***e to mam. I nie pisz tak o niej, to nie jest jej wina.

Gość gość
Tak jasne nie jej wina ale ona ma cię w d***e frajerze :D najwidoczniej lubisz być po prostu p********y tak p********y przez osoby które mają cię w d***e a ty piszesz że one są dobre debil :D

Gość gość
Wiem że ma mnie w d***e jak wszyscy.

Gość gość
Jesteś frajer nie dziwię się że nikt cię nie szanuję jak ty nie masz nawet szacunku do samego siebie i dajesz się tak pierdolić Słuchać tych co o tobie mówią źle i brać to do serca :D

Gość gość
No jestem, ale to nie moja wina. Miałem trudne dzieciństwo, zero miłości, zero poczucia własnej wartości i tak to się kończy dla mnie.. urodziłem się w nędzy i ginę w nędzy. Mam za miękka d**e by żyć na tym świecie. Tak jak mówisz każdy na mnie leje a ja odwrotnie wszystkich szanowałem.

Gość gość
Jedyny jaki ty masz problem to to że jesteś c**a bo jak byś się zmienił to by było sporo lepiej TERAZ a na to nigdy nie jest za późno idź do tego psychiatry

Gość gość
Jak to byłoby lepiej? Z czym?

Gość gość
Może to że byś miał wszystkich w d***e i nie jojczył jak c***a jak to ci jest źle tylko się zabrał za siebie i spróbował zmienić to w sobie np wizualnie co się da na lepsze i poszukał sobie nowe towarzystwo które cię zaakceptuję takim jaki jesteś ... nowa praca nowi znajomi stare kontakty zerwij bo poco ci pseudo koledzy koleżanki lepiej mieć kilku znajomych ale takich którzy są w porządku do ciebie i ci pomogą Myślisz że ty masz najgorzej na świecie ? było wielu w gorszej sytuacji zdrowotnej ale jakoś sobie radzą mają dziewczyny mimo iż fizycznie nie są za ładni jaki i za wiele nie mają. zawsze jest szansa na lepsze życie ale mimo niepowodzeń w życiu nie można się poddawać Ale ty oczywiście jesteś pesymista widzisz tylko najczarniejszy scenariusz . to jest już chyba depresja

Gość gość
Możesz zyskać przyjaciół . nawet zapoznać ich przez internet to prawdziwych przyjaciół oddalonych o nawet 500km nawet nie wiesz co można zrobić dla innego człowieka odległość nie jest problemem nawet jak byś się miał z tą osobą nigdy nie zobaczyć a znam taką przyjaźń z internetu dla której pieniądze nie grają roli grunt to być dla tej osoby dobrym człowiekiem

Gość gość
Jestem wku/rwiony na siebie za to że nie szukałem pomocy gdy był na to czas. Teraz wizualnie nic się nie może zmienić na lepsze, chyba że mi zrobią przeszczep oczu. Ze wzrokiem też się nie poprawi

Gość gość
Działaj coś zawsze można zmienić ... jak nie oczy to coś innego zmień i przestań rozgrzebywać przeszłości bo tak to się nigdy nie podniesiesz