Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana9222

toksyczny zwiazek

Polecane posty

Gość załamana9222
Chodzi o to ze przez to co mi robil czuje sie okropnie ;((( nie daje sobie rady, jak nie z tym problemy to inne...

Gość gość
Zglos sie na policje to nie sa zarty a ty do psycholog Tylko tak mozesz sobie pomoc I zmien adres

Gość gość
Taka osoba się nie zmieni, więc uciekaj póki nie zniszczy ci psychiki.

Gość załamana9222
Nie moge zmienic adresu.. Bo ja mam mieszkkanie wlasnosciowe , nie wynajmuje mieszkania..

Gość załamana9222
Nie moge zmienic adresu.. Bo ja mam mieszkkanie wlasnosciowe , nie wynajmuje mieszkania..

Gość załamana9222
Nie moge zmienic adresu.. Bo ja mam mieszkkanie wlasnosciowe , nie wynajmuje mieszkania.. Juz mi zniszczyl psychike, czuje sie niechciana, niekochana, bezsilna, chcialabym sie zapasc pod ziemie, czuje sie jak smiec ;((( jestem gorsza od innych....

Gość gość
Jak jest wlasnosciowe to mozesz wynajac a sama znalesc nowe byle na zawsze sie odciac uzaleznilas sie od niego cierpisz na chorobe sztockholska Wiele kobiet tak cierpi I dzieci to psychopata tacy potrzebuja pomocy ale nie twojej ty sama potrzebujesz psychologa Jeszcze masz szanse na spokojne zycie ale be niego

Gość gość
Nie jesteś śmieciem ani jakaś tam gorsza tylko zrób jak ci tu mówią.Nie spotykaj się z nim.

Gość gość
Jestes odwazna bo postanowilas cos zmienic opowiedzialas na forum Zerwalas z nim a teraz nie pozwol sie na chodzic Zglos sie na policje I powiedz jak cie zastrasza

Gość gość
Czym cie imponowal ze go wybralas? Byl taki od samego poczatku? Interesuje mnie dlaczego dalas sie w to wkrecic

Gość załamana9222
nie,nie byl taki, byl idealem chlopaka, bardzo sie starał, nosil mnie wrecz na rekach, gdy go poznalam bylam przeszczesliwa, bylam pewna ze lepszego chłopaka nigdy nie bede miec, byl to moj drugi taki powazniejszy zwiazek,bardzo mnie rozkochał w sobie, mial do mnie szacunek, opiekowal sie mna, bronil mnie,byl bardzo opiekunczy , po prostu idealny, pokochalam go tak bardzo i bylam taka szczesliwa, kazdy mowil "na jakiego dobrego chłopaka trafilas" na poczatku nie wiedzialam ze mial nerwice i bierze leki,pozniej sie dowiedzialam, po jakims roku czy nawet wiecej powiedzial ze odstawia leki ale zapewnial mnie ze jak odstawi leki to nic sie nie zmieni miedz nami,odstawil je i zaczal byc troche nerwowy,pozniej bylo coraz gorzej.

Gość gość
Co sie z tymi chłopami robi:( masakra dlaczego tak musimy przez nich cierpieć . Znęcanie sie to juz przechodzi wszelkie granice . Sama nie mam kolorowo ale Ty jestes w dużo gorszej sytuacji :(

Gość załamana9222
chcesz o tym pogadac?to pomaga

Gość gość
Ja jestem w związku toksycznym,tylko ze dłużej rozumiem jak bardzo cierpisz!!!! tez próbuje się od tego szarlataństwa uwolnić !jesli chcesz o tym pogadac zostaw swoj namiar nie mam ochoty prac brudow na ogolnym forum internetowym pozdrawiam trzymaj sie

Gość gość
nikt was do bycia z psychopatami nie zmusza - to wasz wybór! więc ponoście tego konsekwencje

Gość gość
To się tylko tak wydaje. Osoby w takich toskycznych związkach tkwią najczęsciej, bo tak są nauczone i do tego przyzwyczajone, np. osoby z dda. Dlatego warto iść na terapię (http://www.cp-choroszucha.pl/). Ciężko się samemu wyrwać z takiego współuzależnenia.

Gość marusia159
Zrobisz jak uważasz, ale albo on idzie na terapię albo Ty i go zostawiasz. Nie będziesz miała z nim życia moja droga. Wyobrażasz sobie, ile lat cie jeszcze z nim czeka ile upokorzeń. Z biegiem czasu wcale nie będzie lepiej, tylko gorzej. Zastanów się bo szkoda sobie niszczyć życia. Tutaj z najdziesz pomoc http://psycholog-ms.pl/poradnia/ .