Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Mam doła od jakiegoś czasu

Polecane posty

"Co powiesz na wyskok do dyskoteki? Pojdziesz, potanczysz, moze cos wypijesz. Tam jest kupa ludzi co sie bawia i sie nie przejmuja." No właśnie chciałabym. Brakuje mi tego. Ale wszyscy sie ustatkowali i nei mam z kim :( Wiem nawet do której bym poszła.

Gość gość
A co to ma wspolnego z dyskoteka? Sama napisalas, ze chcesz sie bawic jak nastolatka. To sie baw. Badz na tyle dorosla i odpowiedzialna zeby w kiblu kolesiom druta nie ciagnac albo w ciazy z tej dyskoteki nie wrocic. Potanczyc mozesz jak lubisz.

Gość gość
To idz sama.

Gość gość
Nie masz z kim a sama nie chcesz. Masz do wyboru: albo nie pojdziesz w ogole i bedziesz siedziec na kafe albo pojdziesz sama i sprobujesz sie dobrze bawic. Dorosla jestes. Sama decydujesz.

Gość gość
No tak, wina ludzi bo w Twoim wieku mają partnerów, jeżdzą z nimi na wakacje, i to z nimi i innymi znajomymi się bawią, urządzają grille, ogniska, wypady za miasto. To sobie szukaj znajomych wśród 18latków, skoro jesteś tak opóźniona i jesteś dopiero na etapie smarkaczej zabawy na dysce.

Gość gość
Ludzie ustatkowani też się bawią. Oczywiście tylko w towarzystwie fajnych ciekawych ludzi. Zrozumienie tego faktu przekracza chyba twoje możliwości fm. Twoja samotność to efekt tego jaka jesteś, a nie tego jacy są ludzie.

Gość gość
" fikuMikuu dziś w życiu nei ma sprawiedliwości, nie dostaje się wedle zasług a wedle tego co sie wydrze, nie jestem dobra w walce o swoje"

może u Ciebie, w mojej okolicy średnia wieku w klubie to jest 18 lat. Kobieta po studiach to juz stara rura, która dba o męża i bawi dzieci.

Gość gość
hahaha, bzdura pewnie zależy od tego w jakich lokalach sprawdzasz tę "średnią" ale zawsze lepiej zwalac winę na kogoś zamiast spojrzeć na siebie ;)

no ostatnio jak byłam, znalazłam fajny lokal, to byli i starsi i bruneci się za mna oglądali, ale wtedy byłam ze znajomymi i nie poszalalam na parkiecie ;)

Gość gość
fikuMikuu a wysylasz ty sygnaly do facetow ktorzy ci sie podobaja?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fiku - to wkladaj kiecke i buty i idz. Nie bedzie Ci sie podobalo to wyjdziesz.

Gość gość
"nikt nie chce ze mną spędzać wolnego czasu, bo ludzie są już ustatkowani" "nie chodzę do żadnych lokali, bo średnia wieku w tych lokalach to 18 lat" " nie chodzę na dyskoteki bo nie mam z kim, a sama nie chcę" "jak już byłam w lokalu to nie poszalałam na parkiecie bo byłam ze znajomymi" Autorko jesteś wyjątkową kretynką.

Gość gość
"nikt nie chce ze mną spędzać wolnego czasu, bo ludzie są już ustatkowani" "nie chodzę do żadnych lokali, bo średnia wieku w tych lokalach to 18 lat" " nie chodzę na dyskoteki bo nie mam z kim, a sama nie chcę" "jak już byłam w lokalu to nie poszalałam na parkiecie bo byłam ze znajomymi" x Haha, faktycznie niezłe. Totalny bełkot i usprawiedliwianie się, że nie jest po prostu dla nikogo interesującą osobą. A o to juz zadbała sama. Też nie wiem kto na zywo z nia wytrzymuje.

"fikuMikuu a wysylasz ty sygnaly do facetow ktorzy ci sie podobaja?" NIE. Nie umiem. Oni nie odczytują moich sygnałów.

Gość gość
Też nie wiem kto na zywo z nia wytrzymuje. Nikt nie wytrzymuje. Każdą wolna chwilę spędza samotnie na kafeterii.

Gość gość
Co racja to racja. Ale jak sama pisze: nie potrafi walczyć o swoje a życie nie jest sprawiedliwe. I tylko dlatego nikt jej nie chce. Innych powodów nie ma :D