Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wiesz kto

Żałuj curvo.. żałuj.

Polecane posty

Gość gość wiesz kto

Nie pomogłaś mi kiedy cię potrzebowałem.. wolałaś uciec i zostawić samemu sobie. Nie na tym polega miłość. Ja bym się dał pokroić za ciebie. Zawiodłaś mnie i nie zaslugiwalaś na mnie.

Gość gość
Curvo?..a to ja z kimś kiwdykolqiek spałam że tak mnie nazywasz???

Gość gość
brzydko na nią piszesz nic dziwnego że uciekła

Gość gość
Wcześniej bym tak nie napisał ale zasługuje na to.

Gość gość
nie zaluje

Gość gość
A kto powiedzuał ze uciekłam?..postawiona zostałam przed faktem dokonanyn.Sami zdecydowali sie że odjeżdzamy bez słowa,kłociłam sie z nimi !,a za to że tak mnie nazwałeś to rządam przeprosin!!Jestem porządna inie cudzołożę!!

Gość gość
zasługuję a co niby takiego zrobiłam?.

Gość gość
Nie pisze się tak na kogoś kogo się kochało to nieładnie. Co Ci takiego zrobiła że tak nisko ją cenisz ?

Gość gość
Wiesz że nazwanie kogoś curvą to zniesławienie i za to moge cie podać do sądu?.zrobie tak..bo nigsy nie zdradziłammęża,ktory zresztą był moim pierwszym!!!

Gość gość
To znowu ten Tomasz ,albo ta kochanka Rafała.

Gość gość
Odwróciła się kiedy jej potrzebowałem. Olała mnie po tym jak zdychałem z miłości do niej. Suka i szma/ta i tyle.

Gość gość
Kiedy i kogo otrzebowałeś???

Gość gość
Straciłem tylko czas na nią. Wolałbym jej nie spotkać nigdy. Ona jest poniekąd odpowiedzialna za to co mnie spotkało. Kobiety to zło. Nigdy z żadna nie będę.

Gość gość
Kochaleś mnie ?..nie !nigdy nie wyznałes mi uczuc nawet!Kochaleś Agnieszke,Dorote,Ole ,Grazynie..Pauline..Rome...Marzene..i wszystkim im wyznałes uczucia a mnie jednej nie!.:-(

Gość gość
Napisz jak tej curvie na imię. Niech wszyscy się dowiedzą będziesz miał mega zemstę.

Gość gość
A co Cie spotkało?...złamales dwie kosci w jednej nodze?..przeszles 2 operacje?.

Gość gość
Edyta to imię tej (tfu) curvy.

Gość gość
00.58.doskonale to rozumiem ja mialam to samo z facetem.Zaufalam mu..bylam wierna tylko jemu..charowalam na nockach zeby chleb miec za co kupic i zeby miec na dedykacje dla niego...a in co zrobił?.rowerem do roboty jezdziłam..w deszczu i mrozie..praca 12,godzin..a on odwrocil sie gdy..mialam wypadek...gdy bylam chora...gdy go potezebowałam.

Gość gość
Kretyni i kretynki pokroju tej debilnej Kiełbasy

Gość gość
Kto to jest kiełbasa?

Gość gość
żąl

Gość tFuj ptak cię wyrolował
Trzeba było nie wybierać sobie dziewczyny wyłącznie na podstawie tego, że była piękna i cudna i koledzy zazdrościli tylko patrzeć również na charakter - czy dziewczyna jest godna zaufania i będzie wsparciem :P Myślałeś c***jem to masz teraz na co zasłużyłeś.

Gość gość
ile jest pieknych i godnych zaufania,madrych?nie ma takich

Gość tFuj ptak cię wyrolował
" gość dziś ile jest pieknych i godnych zaufania,madrych?nie ma takich " jest niewiele za prostej przyczyny - piękne dziewczyny uczą się od dziecka, że mają wszytsko na tacy a świat na postronku z racji urody :) więc po cholerę mają być jeszcze mądre i dobre, kochające, godne zaufania? Wiem że to zabrzmi jak bluźnierstwo ale gdyby piękne dziewczynki były traktowane tak samo szorstko jak przeciętne szare myszki to miałby mniejsze ego i były bardziej uległe i skore do dbania i zabiegania o faceta. Jeżeli taka dziunia wie, że jej super hot ciało i tak jej nie pomoże i nie da forów to musiałaby uczciwie zapracować na te fory i szanować, doceniać chłopaka, który ją zechciał. Jak piękna dziewczyna wie, że ma fory u całej ludzkości to ma w doopsku wtedy inych ludzi i gra z pozycji osoby żądającej i przyjmującej hołdy. Sory ale po co być godną zaufania skoro facet i tak się ślini i pełza jak pies? Jaka tu motywacja? Proste jasne prawo natury. Dobre, miłe i fajne są tylko te osobniki, które mają kiepską atrakcyjność sexualną. Osoby atrakcyjne sexualnie mogą lać ciepłym moczem i kałem na całą resztę, a i tak będą pieszczeni i czczeni bo mają dobre geny i każdy chce ich dymać.