Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jeźdźca

Polecane posty

Gość gość

Cześć jestem Natalia. Mam fantastycznego faceta z którym jest mi naprawdę dobrze pod każdym względem, w łóżku także. Wykorzystujemy dużo pozycji ale najbardziej frapuje mnie ta " na jeźdźca" otóż gdy jestem na nim to on porusza się po demną, nie ukrywam jest to baaardzo przyjemne... Lepiej niż to ja miałabym się poruszać... A wy dziewczyny jak lu bicie to robić w tej pozycji ?

Gość qester
w moim przypadku to własnie moja kobieta sie porusza :)

Gość gość
My z żoną też bardzo lubimy ta pozycje gdy ona jest na mnie i mnie ujezdza. Mamy lustra w sypialni i fajnie to wygląda patrząc od tyłu jak cipka nadziewa się na penisa. No i dodatkowo można mietosic*****eścić piersi.

Gość gość
Ta pozycja daje kobiecie tyle możliwości, jesteśmy nieskrepowane, patrzymy na faceta z góry;) możemy się zmysłowo wyginac, kusic go piersiami, nadawac rytm.

Gość gość
Nie ma piękniejszego widoku. W tej pozycji zawsze dochodzimy jednocześnie meeeega orgazm.

Gość gość
plus taki że to jedyna pozycja w której moja zona dochodzi a ja mogę dłużej

Gość gość
Ta pozycja i ginekologiczna najglebiej sie wbija maz w cipke.A co do ginekologicznej pozycji to widzi mnie podczas kazdego badania ginekologicznego.Ma dosc dlugiego czlonka ,ale te pozycje sa dobre z malym czlonkiem i sa wstanie uszczesliwic partnerke.