Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotkowa

Moj maz mnie juz nie Kocha?

Polecane posty

Witam Dziewczyny mam straszny problem nie mam pojecia co mam juz robic . Ale od poczatku. Gdy bylismy para wszystko bylo ok . Niespodzianki miłe słowa, starał sie jak tylko mogl . Ja nawalilam ale on nie pozostał dluzny zrobil to samo. Mowie dobra jesli tego potrzebowal zrobic mi na złość . Nie mowie o zdradzie tylko o potajemnym spotkaniu wtedy znaliśmy sie dopiero tylko 3miesiace wiec niewiadomo czy bylibyśmy razem. Ale później znów bylo kolorowo spacery, spedzone noce , wiczory zawsze mnie wysluchal pomógł. Nawet "ucieklam z domu" dla niego chodź moja babcia bardzo wazna osoba w moim zyciu plakala zebym nie szla bo jej będzie brakować i ze za wcześnie... Po 7miesiacach zamieszkaliśmy razem w wynajętym mieszkaniu bylo cudownie . Bardzo dobrze wspominam ten czas. Skonczyla nam się umowa i jego rodzice zaproponowali żebyśmy zamieszkali u nich . Zgodzilam sie bo govKocham ale wtedy się zaczelo:/ po miesiącu juz chcialam.sie wynosić bo bylo mi zle ... Bylo raz dobrze raz zle i tak w kolko. Zaszlam w ciaze cieszył sie ja również ale dopiero wtedy zaczelo sie pieklo. Pisal z innymi o seksie, stwarzal konta na portalach o sexie , flirtowal z innymi z byla pisal ze chce ja słyszeć ze mu się podoba. Poszlam od niego . Na drugi dzien przyjechal przeprosił ja uległam. Kilka miesięcy bylo ok . Po porodzie tez bylo dobrze . A teraz ? Nasz syn ma 1.5roku ani razu nie wstal do niego w nocy ,sni razi go nie wykapal. Czasem się z nim bawi. On pracuje przy kostce betonowej wiem ze ma zapierdziel ale nie musi sie na mnie odgrywać. Ale mimo nie przespanych nocy , mimo złego samopoczucia staram się mu pomoc jak tylko mogę ja niestety nie moge na to liczyć jeszcze mi wypomnie ze kotlet byl za zimny a ziemniaki Malo posolone czasem powie dziekuje i nic więcej. Jaknsie klucimy z jego winy to zawsze robi tak ze to jest moja wina . Czuje sie okropnie :| jak by byl ze mną z przyzwyczajenia. Kocham cie mowo wtedy jak cos chce np piwa więcej wypic czy się kochać. Wazniejsza jest jego mama, jej slowa . Ważniejsze jest to zeby on sie wyspal a nie zebym ja nie plakala. Jak placze to on po co ryczysz? Albo odwraca sie i idzie spac. Zawsze ja odpuszczam. Kilka razy mowilam ze odchodzę niestety nie dalam rady . Za bardzo go Kocham:( ostatnio byla sytuacja byl grill mowi ze ide na gore zle si czuje powiedzial ze zaraz przyjdzie zje jeszcze cos . Prosilam zeby nie pil zapewnial mnie ze nie beezie. Wypil niestety jeszcze dwa piwa wrocil jak by nigdy nic po 2 h spytalam grzecznie dlaczego tak pozno a ten z buzia o co Ci kurwa znow chodzi po co się przypierdalasz? Później ryczalam on olal to spytalam czy mnie przytuli powiedzial o bozsiwety to powiedziałam ze z laski nie chce poszedl spac a ja znów ryczlaam cala noc Pomóżcie co ja mam zrobic:|

Gość gość
Wróć do swojego domu, może to da mu do myślenia?

Gość gość
No tak to jest, jak sie za szybko wskakuje facetom do lozka:O

Gość Śnię o pewnej Damie
Odejdź od niego.

Gość gość
Bardzo trudna sytuacja , ale on nigdy chyba Cie nie kochal ... Walcz o swojego synka i Jego przyszlosc .

Kocham go i to za bardzo:( Ostatnio zaczol się nademna znęcać psychicznie. Nigdy mnie nie udezyl ale psychiczni to umie zranić. Jak mu mowie ze odchodzę to caly czas mówi a kto Cie bedzie utrzymywał? Mowie ze pójdę do pracy bo u mamy bedzie sie mial kto Tosiem zajac to on mówi ze ja sobie w pracy nie dam rady i ze w żadnej pracy długo nie popracuje.

Gość gość
Jego kochasz a siebie nie kochasz ? on cie zniszczy jak natychmiast nie odejdziesz od niego :O

Chciala bym z całego serca zeby bylo dobrze :( ciągle Rycze jak glupia:( moze masz racje ale ciezko mi jest spakować wszystko i wyjść .

Gość gość
Mozemy Ci tu radzic ile wlezie ale decyzja nalezy do Ciebie ..Kochasz swojego synka ? to wiesz co masz zrobic zeby byl szczesliwy w przyszlosci i nie czul tego co Ty teraz ..

Gość gość
odejdz