Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam sie odkochac w facecie ktory mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

tzn rzadko pisze do mnie itd, a ja nic nie mogę na to poradzic :( nie będę się mu przecież narzucać... Na poczatku, jeszcze kilka miesiecy temu było inaczej, zabiegał o mnie ,a teraz nie wiem co sie stało, czy sie mu znudzilam, czy mnie uznał za zdobyta i sie nie stara, niby ostatnio proponował spotkanie, ale teraz znow milczy juz 3 dzien... i tak jest czesto zreszta. Moze jeszcze kiedys bedzie tego zalował jak moli byli np ,ale obawiam sie ,ze moze byc juza za pozno jak sobie dam z nim spokoj :( ale teraz jest ciezko tak poprostu o nim zapomniec... Z drugiej strony nie mam niestety wplywu na jego zachowanie, skoro tak chce to co mam poradzic?

Gość Śnię o pewnej Damie
To albo zrób sama *******lbo daj sobie z nim spokój. Tylko zastanów się, czego bardziej będziesz żałowała - napisania smsa/wykonania telefonu czy olania go. Pozdrawiam!

Gość gość
Ech, ta cenzura. Zrób ruch pierwsza miało być -.-

Gość gość
Nie wiem, mogłabym do niego zadzwonić, czy napisać, ale ambicja mi nie pozwala w tej sytuacji bo gdyby on sie mną interesował jak kiedys to byłaby inna sytuacja, a że tak niestety nie jest to nie chce mu pokazać, ze mi bardziej zalezy.. Ostatnio go troche zlałam jak napisał , moze to był bład? Ale odpisałam mu tylko tak dosc chlodno jak do kolegi czy cos w tym stylu

Gość gość
dziwne to wszystko. Ja np miesiac sie nie odzywalam ale po miesiacu smsa napisalam i jakos lepszy mam kontakt z mezczyzna

Gość Śnię o pewnej Damie
Wiesz, trzeba też dawać, nie tylko brać. Jeśli on się ciągle stara, a Ty się do niego odzywasz tonem lekceważącym, to mu się nie dziwie... Kapryśne księżniczki nie są w modzie.

Gość gość
ja też się starałam, odzywałam czasem pierwsza itd do momentu kiedy nie zaczal sie rzadziej odzywac...

Gość gość
ale może sie jutro odezwe nie wiem... smutno mi strasznie bo mi na nim zalezy, ale chyba nie tak bardzo jak mnie

Gość gość
Olej go. Wiem, ze ciezko i w ogole, bo przechodze takie cos za kazdym razem, gdy choc odrobine sie zaangazuje, ale mowie Ci z doswiadczenia, zachowaj godnosc i daj sobie czas. Jak nie tydzien, to miesiac. Znam przypadki, ktore przez krotka i malo intensywna znajomosc z facetem, ktory troche namieszal im w glowie i olal, potrafily dochodzic do siebie 2-3miesiace. Takze bez pospiechu. Nie ma takiego zalu, ktorego nie wyleczy czas

Gość gość
W sumie nie umiem Ci poradzić, bo sama mam podobnie. Facet biegał, zagadywał, chciał się poznać i jak już był moment, że się dogadamy, wyznamy coś sobie, będzie naprawdę fajnie to mnie olewać zaczął, bo czasu nie miał na 5 min rozmowy. A po paru miesiącach moich starań złapania go choć na chwilę, próby pogadania - bezskutecznie zresztą - odpuściłam i przestałam zwracać na niego uwagę. To wtedy się obraził i do dziś ma jakieś pretensje do mnie. A jak mu powiedziałam, że nigdy nie ma jak pogadać i tak to wygląda to zrobił wielkie oczy po czym kilka dni trawił coś mocno i chodził ze zwieszoną głową. Podejrzewam, że ten Twój też nie rozumie, że coś nie jest dobrze. Ja z tym swoim też się dogadać nie mogę już któryś miesiąc z rzędu i tracę cierpliwość. Przewartościuj sobie - co jest ważniejsze: szarpanie się z nim i udowadnianie sobie czegoś nawzajem czy danie sobie szansy na poznanie masy innych osób, wśród których może pojawi się ten właściwy, co nie będzie takich cyrków robił i jak mu bedzie zależeć to nie bedzie takich problemów wyssanych z palca. Tego kwiatu jest pół światu.

Gość gość
jak ci zależy to też napisz czasem do niego, zaproponuj spotkanie a jak nie to też go olej