Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veronna

Słaba druga kreska na teście ciązowym .

Polecane posty

Hej, jestem tu po raz pierwszy. Drugi dzień spóznia mi się miesiączka, staraliśmy sie z narzeczonym o dzidziusia dwa cykle i chyba się udało. Robilam test dzien przed @ i wynik był z druga slaba kreseczka, w dzien @ rowniez to samo i dzisiaj tez, jest widoczna golym okiem bez zadnego dawania testu pod swiatlo, ale jednak słaba. Myslicie ze to moze byc ciaza? Na okres malo objawow, w podbrzuszu czasami tylko "pociagnie", piersi mi sie znacznie jak widze "powiekszyly". Jutro wybieram sie na Bete dla pewnosci. A Wy jak myslicie? Miala ktoras z Was cos podobnego? Pozdrawiam :)

Gość Tasmanska
jak widzisz 2 kreske to co to za zagadka??? tak , dwie kreski to ciąza, nawet i ja o tym wiem. Szukasz dziury w doopie tam gdzie ona już od dawna na swoim miejscu jest . Problemy macie z wszystkim

to musi być ciąża. Test ciążowy wykazuje obecność gonadotropiny kosmówkowej, która jest wydzielana przez płód. Inną przyczyną pojawienia się dwóch kresek jest stosowanie leków, które w składzie mają gonadotropinę kosmówkową, ciąża pozamaciczna, torbiele jajników i czasami okres menopauzy. Myślę, że raczej nic z tych rzeczy Ci nie grozi, więc to musi być ciąża. Zrób betę i będziesz miała 100% pewności.

Dzięki za odpowiedzi, ale na złoślliwe komentarze nie widzę powodu. Po to są fora aby się dowiedzieć czy kobiety majace problem podobny mialy tak samo lub podobnie, nic wiecej.

A niemam 16 lat i nie jestem małolatą w ciązy. A słabsza druga kreska może byc powodem jeszcze za małej ilości hormonow? Gdyby to byla ciaza to wypadalby 5 tydz od dnia ostatniej @.

Gość gość
Słaba kreska jest wynikiem tego, że wczoraj za dużo zjadlas na kolacje. :o Problem naprawdę z d**y.

Gość gość
Jesteś w ciąży.Tez taką miałam,bardzo słabiutką kreseczkę.Gratuluję:)

Gość gość
Dodam że robiłam 7 testów dla pewności i za każdym razem wychodziły raz bardziej blade raz mniej ale jeśli kreska jest to po za skrajnymi przypadkami jest to na 100%ciąża

Gość gość
A i był to 6 tydzień:) Pozdrawiam i życzę zdrówka:)

Gość gość
Gratuluję jesteś w ciąży! Też tak miałam. ;-)

Ja dla pewności jutro idę na Bete. Ale też mam przeczucie, że jestem w ciazy. Same te kreski dawają już duzo doo myslenia, a naczytalam duzo ze druga slabsza to juz pozytywny wynik, a ja mialam 3 takie testy w ciagu 3 dni to coś musi w tym byc.

Gość gość
W 6 tygodniu kreska jest gruba, ciemna i pojawia się od razu nawet z kolejnego moczu. Wiec albo ciąża jest młodsza albo...

Gość gość
Każdy organizm i każda ciąża jest inna,ja w 6 tyg miałam bardzo słabą kreskę a na usg serduszko biło ja dzwon

U mnie może jeszcze jest za mało hormonu, okres spoznia mi sie drugi dzien, kreski slabe, wiec moze dlatego. Jutro bede pewna po Becie, to dam znac :)

Gość gość
Dawaja... Ha ha ha autorka to Analfabetka ha ha ha i nawet nie wie ze dwie kreski to ciąża ha ha ha

Gość gość
Daj,daj :) Ale ja już wiem że jestes w ciąży,moje "dzieciate" koleżanki miały też takie słabiutkie kreski i każda mi tłumaczyła że będę mamą,ja nie wierzyłam:)Pozdrawiam i proszę się teraz odstresować i iść na lody a do jutra już niedługo więc wątpliwości będą rozwiane:)