Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czerwone plamki na podniebieniu

Polecane posty

Gość gość

miękkim. dzisiaj to zauwazylam. we wtorek zaczelo bolec mnie gardlo, w piatek po poludniu bol ustapil,moze jescze troszeczke jest nadwyrezone czasami cos mnie zaswedzi,gardlo jest lekko zaczerwienione,ale martwia mnie czerone plmki na podniebieniu,cale podniebienie jest jasno rozowe plus te dziwn czerwone plamki.nic mnie nie boli,nie mam goraczki,jedynie lekki katar. i kolejna rzecz,ktora mnie niepokoji czasami w wydzielinie z nosa jest odrbineczka krwi,nie ejst tego duzo,ale mylse ze wynika to tez z tego ze czasami mam w nosie zaschniete "smarki" i trszke pomagam sobie patyczkiem do ucha i moze pop prostu uszkodzilam blone w nosie i stad te sladowe ilosci krwi. ale podniebienie mnie martwi.jestem straszna panikara wiec juz mysle o najgorszych chorobach:-(

Gość gośćwkość
Skoro myślisz o najgorszym, to troszkę Ci pomogę:-) To jest rak i na 100% umrzesz. Jeszcze nie wiadomo w jakim wieku, ale odwalisz kitę jak amen w pacierzu. Pomogło.

Gość gość
nie rob sobie zartow

Gość gośćwkość
Przecież to nie żarty. No chyba, że autorka jest nieśmiertelna, to spokojnie może się zamartwiać wiekami swoimi kropkami zamiast się karnąć do jakiegoś lartngologa np. Ja nie mam kropek mimo to jak pociągnę jeszcze z 2 dyszki to będzie fajnie.

Gość gość
no to pewnie masz szkarlatyne, idz do lekarza

Gość gośćwkość
Szkarlatyna objawia się truskawkowym językiem. Ponoć przechodzi samo.

Gość gość
przy szkarlatynie to chyba jest goraczka,a ja nie mam. jezyk wyglada ok. lamki tez juz jakby ciut bledsze.zobaczymy co bedzie dalej

Gość gość
plamki nadal sa :-( wypilam napa z nagietka,to podobno lagodzi podraznienia. gdyby mnie bolalo to bym sie tak niemartwila tylko pomyslala ze to zwykly stan zapalny.

Gość gość
up

Gość gość
Chciałam zapytać, co to się okazało? Mam takie same objawy: czerwone plamy na podniebieniu i krwisty katar. tylko w moim przypadku ten katar trwa już kilka dni i jest tej krwi jest więcej.