Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocna utrata wagi po ciazy

Polecane posty

Gość gość

7 dni temu urodzilam i Co dzien trace kg. Nie nadazam jesc. Organizm wydaje sie byc oslabiony. Nie mam na nic sily. Dzis juz waga spadla do 12.5 kg. Czy to normalne.? . Karmie piersia, czy to moze byc tego przyczyna?

Gość gość
Ile utyłaś podczas ciązy, ile ważyłas przed porodem?

Gość gość
Waga przed 78 wiec chudzinka nie bylam a ostatniego dnia ciazy waga 90. Teraz waze juz o pol kg mniej niz przed ciaza.

Gość gość
12 kg to ja straciłam podczas 6 dniowego pobytu w szpitalu po 9 było miej .15 mnie zżeral tez stres bo długo byłam z dzieckiem w szpitalu .Jak sporo przybrałas to i ma z czego spadac waga wiec nie martwilabym się na twoim miejscu.sily nie masz to raczej normalne po porodzie jakie masz wyniki morfologii ?

Gość gość
Może jeszcze cały czas woda z Ciebie schodzi, może byłas opuchnięta nie "przytyta", że się tak brzydko wyrażę, najlepiej porozmawiaj z lekarzem jesli czujesz się słabo i Cie to niepokoi, póki co pilnuj, żeby jeść regularnie, zdrowo i dobrze.

Gość gość
Tydzień po porodzie to wiadomo ze jeszcze te kg spadają. Ciesz się bo będzieSz miała mniej do zrzucenia później. A co do zmęczenia to hormony itp sama ciąża była duzym obciążeniem. Za angażuj tatusia niech się maleństwem nacieszyć.

Gość gość
Ja 59kg a na końcu 82 kg szybko mi spadło bo to nie był tłuszcz a woda zatrzymana w organizmie przez to straciłam mleko