Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci po romansie zazwyczaj wracają do swoich żon?

Polecane posty

Gość gość
do goscia z 20:56- czytaj ze zrozumieniem

Gość Alohaohana
Kobiety nie potrafią lubić innych kobiet... każda wolna kobieta jest zła, bo czyha na naszego biednego partnera, który ma tak ciężko, bo go wodzą na pokuszenie. Nie przypominam sobie, by przysięgę małżeńską składał ktoś oprócz panny i pana młodego, więc nie obruszajcie się, że ktoś, kto jest wolny, próbuje szukać szczęścia. Jeśli mąż się wyłamał, to najwyraźniej taki zadowolony z małżeństwa nie był. Wykluczam oczywiście kobiety, które celowo rozbijają związki dla sportu, a potem wyrzucają faceta na śmietnik.

Gość gość
bo roztóżniają d***** i cnotliwe

Gość gość
nie każda kobieta zostaje kochanką choćby wokół niej byli sami naj...nie podepcze swoich zasad,moralności,nie wejdzie w ten gnój bo szanuje się,ma duże poczucie wartości owszem,kobieta ma prawo być adorowana,ale nie przez żonatego bo tym samym dałaby mu przyzwolenie na k****enie się,a i ona byłaby tak naprawę dziwką wiele kobiet brzydziłoby się samą sobą nie wierzę żadnej kochance,że tak niechcący wyszło,znam taką szmatę i wiem jak to wyglądało na co dzień,jak wydzwaniała a to na jego komórkę a to na telefon stacjonarny---a jakie wymyślała powody,....żadna porządna kobieta nie jest w stanie dorównać szmacie,szmata lubi się szmacić a to ,że zdradzacz wraca do rodziny to wcale nie znaczy,że mu to uchodzi na sucho,padalec musi odczuć

Gość gość
Oni przewaznie nie odchodza od zon bo za duzo by ich to kosztowalo pieniedzy, opinii itd itp... glownie chodzi o kase bo jak zone zdradzaja to i jej nie kochaja, ale z wygody z nia sa i ze strachu bo po rozwodzie mozna wiele stracic xxx Hahahahaha tak sobie tłumacz. A ci co się rozwiedli to strachu nie czuli? :D Po co taka kochanica bez honoru i godności waruje latami przy żonatym, jak wie, że on nigdy się nie rozwiedzie?

Gość gość
Alohaohana dziś Inaczej byś pisała jakby to Tobie jakaś wolna ździra rozbiła rodzinę i zostałabyś z dzieckiem sama. Uważasz, że kobieta może być kochanką dopóki sama nie zostaniesz zdradzona a potem sama zostaniesz kochanką. Natomiast wielką aferę robiła być gdyby jakiś kochanek mężczyzna chwaliłby się tutaj w temacie, że rozbija związki i rodziny. Podwójne zasady i podwójna moralność?! Nie ważne kto składał przysięgę! Na Boga nie wchodzi się do czyjegoś związku i zajęci to zajęci i ich się nie rusza ja mężczyzna kawaler to Tobie mówię! Dlaczego my mężczyźni kawalerowie potrafimy nie tykać zajętych kobiet a spotykamy się tylko z wolnymi? Bo mamy zasady i się ich trzymamy i potem nie mamy takich sytuacji jak wy panny, że dzieciak z żonatym i zostajecie same z dzieckiem itp. Jeśli chcecie być miłości to nie niszczcie miłości innych tak jak My to robimy!

Gość gość
do goscia z 6:59/ no załoze się ze ci co sie rozwiedli nie mieli nic a nic do stracenia- bo nie liczy sie tu mała kawalerka czy stary fiat punto:p. Mozesz zaprzeczac ale ja tez zyje i to ładnych pare lat na swiecie i sporo widze i widzialam. Facet który ma czym sie dzielic z żona nigdy jej nie zostawi!/ a jak juz to baaaaardzooo rzadkie przypadki /,natomiast bedzie miec lalę z boku, nawet ja bedzie kochał i marzył by z nia byc na co dzien- ale sie nie odwazy starcic dobra materialne. Gosc bez kasy- chętniej wejdzie w inny zwiazek i zostawi żonę bo jest w stanie szybciej pozbierac się po rozwoidzie. Mojej zdanie- wolno mi je miec