Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pelna wątpliwości co do faceta

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy para od ponad roku, ja mam dziecko z poprzedniego związku, mieszkamy razem. Kocham go, naprawdę, bardzo, jednak coraz częściej myślę o rozstaniu. Powody : Bardzo dużo pracuje, do domu wraca 20,21, bardzo mało pomaga w obowiązkach domowych ( ja też pracuje ) , Malo czasu spędza z dzieckiem, bardzo dużo obiecuje a Malo robi: Mieliśmy kupić większe mieszkanie albo domek, odwleka spotkanie z właścicielami, do zoo jedziemy juz trzeci miesiąc, na zakupy obiecuje że pojedziemy a potem on nie ma czasu, jest zajęty, zmęczony, mimo wad naprawdę go kocham ale nie wiem jak na niego wplynac....

rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Próbowałaś chociaż? Może on sie nie domyśla, że źle robi

Gość gość
Cały czas z nim rozmawiam, praktycznie codziennie, on mówi: Ja o tym wiem, postaram się przyjeżdżać szybciej do domu, w niedziele pojedziemy do zoo , i tak niedziela jest juz 7 z kolei

Gość gość
Up, pomoże mi ktoś?

Gość gość
Jaki powód podaje, że nie dotrzymuje słowa? Jak usprawiedliwia się? Czasami da się wypracować kompromis. Ale z doświadczenia napiszę, że zrób sobie bilans, czy jego zalety przewyższają wady. Bo można na daną sytuację spojrzeć, że nie ma czasu do Was, a z drugiej, że dba o to, żeby zapewnić Wam lepsze warunki.