Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro dziewczyny są najładniejsze w wieku 18 lat to dlaczego mają nam siępodobać

Polecane posty

Gość gość

starsze ?

Gość gość
Dla mnie to starsze sa ładniejsze (kobiety) na te młode dziewczyny( dzikuski) nawet nie spoglądam bo w głowie maja pstro.

Gość gość
a dlaczego nie.

Gość gość
starsze tez moga sie podobac.

Gość gość
to prawda w wieku 18 lat byłam ładna młodzieńczą młodością ;) ale :P dopiero po 30-tce wypiękniałam i zaczęłam być "dostrzegalna" przez facetów i co ja mam teraz zrobić :P

Gość gość
A kto ci kaze slinic sie do starszych. Jak masz szanse na 18 to slin sie do nich.

Gość gość
Mi najbardziej podobają się 23-28, są najbardziej sexowne.

Gość gość
ja w wieku 18 lat nie malowałam się, ukrywałam ciałko w mało kobiecych ubraniach, nosiłam rozmiar 42...a teraz? mam 26 lat uwielbiam kobiece ubrania, sukienki, buty na obcasach..lubię się malować, generalnie lubię dbać o siebie. Nosze rozmiar 38 :) jak popatrzę na siebie w wieku 18 lat to jakoś dziwnie się czuję...

Gość gość
te starsze to juz mamuski a mlodsze sa swieze i czasem nienapoczete ;)

Gość gość
No ja w młodym wieku przechodziłam okropny trądzik, także na dekolcie i plecach i w życiu bym nie wróciła do wyglądu z tamtego okresu.

Ten temat jest tak głupi, że jednak muszę go skomentować. Z biologicznego punktu widzenia, kobieta jest najatrakcyjniejsza w okresie szczytowej płodności, czyli na pewno nie 18, a prędzej 20 do 25. Jednak kobiety nabierają świadomości siebie, swojego ciała i większej pewności siebie - która przekłada sie na atrakcyjność - po 25 roku życia. Ktoś kto pisze ze dziewczyny są najładniejsze w wieku 18, musi być a/ glupawym nastolatkiem , b/ zakompleksionym 20+ latkiem lub facecie w kryzysie swojej seksualności c/ zakamuflowanym pedofilem

Gość gość
z punktu widzenia faceta: laski około 25 są o wiele atrakcyjniejsze niż przed 20. dlaczego? pozbyły się już problemów z trądzikiem i innych z cerą, większość ma ją bezproblemową, mają ukształtowane figury (bo figury nastek często są nieco koślawe (?)), mają w pełni ukształtowane biusty i inne krągłości, których wcześniej może brakować, wiedzą jak o siebie zadbać, nie mają typowo młodzieńczych problemów np. związanych z pojawieniem się łupieżu, który zwykle daje o sobie znać w okresie dojrzewania. ja do ślepych nie należę a widzę wyraźne różnice pomiędzy osobami przed a po 20, na korzyść tych drugich.

Gość gość
Mi się najbardziej podobają wieku 17-20,wtedy są takie "świeże" jeszcze nie zepsute tym światem,romantyczne i nieśmiałe ale ciekawe.Co najważniejsze nie są wyuzdane jak te starsze,co od razu łapią za fiuta.Najwspanialsze są chwile w których można być nauczycielem w sprawach sexu a ona z wielką fascynacją odkrywa ten świat.

Gość gość
w tych czasach 17-20 nie zepsute światem:P cóż, chyba mało wiesz jak bawi się dzisiejsza młodzież

Gość gość
Ktos sie urwal z choinki i mysli, ze 17-20 to zyja w swiecie bajek :D:D obecna idolka mlodziezy jest Miley Cyrus, tyle moge powiedziec.

Gość gość
Właśnie mam dużo do czynienia z ludźmi w tym wieku i wierz mi,to co słyszysz to jednostki,bo ja widzę wiele i jest właśnie tak ja piszę. Gdybym nie miał takich doświadczeń to bym się tu nie wypowiadał. Jestem pracownikiem wakacyjnego obozu sportowego i już nie mogę się doczekać wakacji.

Gość gość
Bredzisz jak cholera, bo ja uczyłam przez dwa lata w gimnazjum i to wcale nie słabym, tylko jednym z lepszych w mieście, nie powtórzyłabym tego doświadczenia.

Gość gość
fuj pedofil :o

Gość gość
Nie mówię, że wszystkie są takie ale to widać od razu która ma jaki stosunek do seksu,z moich obserwacji wynika, że więcej jest takich co ja opisałem.Co prawda,najwięcej przyjeżdża w wieku 16-18 i co najdziwniejsze taką cnotliwą jest łatwiej zauroczyć niż starszą wyuczoną. Mam 27 lat i wiem, że nie wystarczy mieć wysportowanego ciała ale trzeba mieć jeszcze charyzmę i urok. Nie jedną nauczyłem nie tylko tenisa.

Gość gość
17-18 lat to w pełni dojrzała kobieta,więc wypraszam sobie wyzwisk od pedofilii.

Gość gość
17-18 dojrzała kobieta :D nie rozśmieszaj mnie :D :D

Gość gość
Ok, no z moich obserwacji (nauczycielki i opiekunki klasy w gimnazjum) wynikało coś dokładnie odwrotnego, niestety bo dla nas nauczycieli to też jest ogromny problem, powiększający się z roku na rok. Po tym tekście o "uczeniu" myślę, że to jednak prowo ;)

Gość gość
Ja mam 19 lat, problemów z trądzikiem nigdy nie miałam, moje ciało uważam za całkiem fajnie, piersi co prawda nie są zbyt duże, ale za to mam wyraźne wcięcie w talii, kształtne biodra i zgrabną, jędrną pupę, więc moją sylwetkę można uznać za kobiecą ;)

Gość gość
nie chciałbym mieć nauczycielki piszącej na kafe :o :o

Gość gość
17.53 ja wygladam dokladnie tak samo, mimo iz kilka lat wiecej ;)

Gość gość
bleh znowu kafeterianki przechwalające się jakie to one nie są piękne... a jak wyślą komuś foty, to lepiej już byłoby sobie darować... kobiety jak zwykle zapatrzone w siebie i tylko w siebie...

Gość gość
Prawda

Gość gość
Up

Gość lulululi
Tak podobają się facetom bo są łatwą zdobyczą, są naiwne. Facet pobajeruje i już jest jego. A taka kobieta po 30 tce jest madrzejsza, nie łapie się na byle bajere i jest ja trudniej zdobyć. Cała filozofia