Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 11 cm :(

Polecane posty

Gość gość

mam 11 cm, czy kiedykolwiek jaką kobietę zadowolę?

Gość gość
owszem

Gość gość
Niee! Idź się zabij już teraz :)

Gość gość
do dziurki w nosie w sam raz, kobieta będzie wniebowzięta :D

Gość gość
nie słuchaj idiotów 11cm szału nie ma ale wystarczy

Gość gość
Gość 16:31 nie znudziło Ci się jeszcze Kafe? :) siedzisz tu 24/7 :D

Gość gośćA
Nie słuchaj tych wypowiedzi bo to są ludzie którzy sami mają ze sobą problem i innego też dobija. Jestem Kobietą i szczerze ci powiem że faceta nigdy bym nie skreśla ze względu na mniejsze przyrodzenie. NIKT NIE JEST IDEALNY ale gdy zapoznasz się z kobietą i dowiesz się co lubi i jak w każdy sposób sobie poradzisz; )fantazje gdy są to połowa sukcesu zadowalac kobietę możesz w różny sposób.. uwierz!

Gość gość
do wyżej konkretna odpowiedź

Gość gość
Jednak jest tu ktoś normalny :)

Gość gość
wbrew pozorom wiele osób jest tu naprawdę normalna

Gość gośćA
Znam faceta który bardzo długo jest sam myślę iż może to być nawet spowodowane kompleksami okolic stref intymnych ..jest mi przykro czasem bo fajny, przystojny facet sama bym mogła się za niego brać bez problemu :/tyle że po 30 trochu i wstyd inicjować kobiecie jakikolwiek zainteresowanie -z resztą odrzuca wszystkie zainteresowane kobiety..Zawsze byłam zdania że trzeba umieć się ze sprzętem obchodzić nie zważając czy to lepsza jakość czy nie

Gość gośćA
Znam faceta który bardzo długo jest sam myślę iż może to być nawet spowodowane kompleksami okolic stref intymnych ..jest mi przykro czasem bo fajny, przystojny facet sama bym mogła się za niego brać bez problemu :/tyle że po 30 trochu i wstyd inicjować kobiecie jakikolwiek zainteresowanie -z resztą odrzuca wszystkie zainteresowane kobiety..Zawsze byłam zdania że trzeba umieć się ze sprzętem obchodzić nie zważając czy to lepsza jakość czy nie

Gość gość
a ile ma w obwodzie

Gość gośćA
Szczerze to wbrew pozorom podam przyklad: w rzeczywistości jesteś normalna mądra - ludzie i tak sami z czasem zrobią z Tobą co zechcą, zniżą Cię do swojego poziomu , zmieszaja z błotem sami zrobią z Ciebie Nikogo a to dlaczego bo nikt nie może być wyżej od nich a ludzi to boli (inność innych i inteligencja)

Gość gośćA
Nie wiem ile ma w obwodzie Nigdy z nim nie miałam kontaktu intymnego...w dzisiejszych czasach co mnie bardzo boli nie ważne juz serce tylko hajs, mały czy duży penis, maluch czy bmw ...Świat schodzi na psy. Sorry