Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzynka z moim kuzynem?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy od tygodnia nad jeziorem z rodziną. Moi rodzice - ciocia z mezem i corka od strony mamy i ciocia z mezem i synem od strony taty... od kilku dniu zauwazylam, ze moja kuzynka i moj kuzyn zachowuja sie inaczej w stosunku do siebie niz np. w stosunku do mnie. mnie traktuje tak normalnie - tak jak powinno traktowac sie rodzine itd.. ale oni np. gdy sa sami to ostatnio przez przypadek zauwazylam, ze moj kuzyn (19lat) łapie za tyłek moją starszą kuzynke (16lat) ja mam 14 lat. wczoraj gdy poszli sie kapac do jeziora wieczorem gdy juz wszyscy byli w altance to przez okno zobaczyłam jak biegna do innego pustego domku za reke, gdy wrocili moja kuzynka rozwaloną fryzurę i poszla od razu sie wykapac. on tez po niej. wielokrotnie widzialam jak wchodzil jej do lazienki gdy nikogo nie bylo. gdy poszli na druga strone jeziora i ja szlam z mlodszym bratem to widzialam w oddali, ze ona siedzi mu na kolanach a on ma reke na jej posladku... ale nigdy nie widzialam ich calujacych czy cos.... czy takie zachowanie jest normalne? czy powinnam o tym komus powiedzieć? co o tym sadzicie?

Gość damian w.

ja bzykałem moja 20 letnią kuzynkę choć się wstydziłem, ona daje za kase wiec latwiej było mi napisac ma prywatnego bloga z kontaktem i zdjeciami tu  seksmalwina.pl

Gość 111

Patologia szkoda gadać

Gość 111

Jest Tak poprostu że jak sie osoba podoba innej to nie odpuści na przykładzie  chłopaka idzewczyny albo gej z gejem chodzi o czyjegoś polubienie  wyglądu

Gość 111

poprostu bratu poboba sie jego siostra a brat siostrze i sie chajtneli