Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

memories12345

zrozumieć faceta

Polecane posty

Jak można interpretować takie zachowanie faceta : Spotyka sie facet z kobietą, troche sie juz znają, ale to bylo spotkanie po dluzszej przerwie. Na spotkaniu jest idealnie, rozmawiają, śmieją sie itp. On na koniec spotkania pyta sie jej czy pamieta jak kiedys byli w pewnym miejscu i czy moze by tam sie nie wybrać na spacer. Powiedział ze za dwa dni ma wolne to mogą tam jechać, ale w tym dniu ma spotkanie służbowe juz dawno planowane i nie wie o ktorej się skonczy, ale jeśli o tej ktorej planuje to nie ma pronblemu. I w tym momencie od kobiety nie pada deklaracja ze tak , super spotkajmy się. Odwozi ją do domu i znow wspomina ze może sie spotkają za dwa dni jak bedzie tak jak on zaplanował. Ona mu odpowiada, żeby sie odzywal jak będzie juz wiedział. . Na to on , że przeciez będziemy w kontakcie do tej pory, ale da znac za dwa dni.. i dziękują sobie za spotkanie.. mijają dwa dni, zero odzewu z jego strony. Wieczorem tego dnia ktorego mieli sie spotkac ona mu napisała ze chyba mu sie spotkanoe przedłużyło i bylo udane w przeciwienstwie do ich skoro sie nie odzywa. Odpisal jej od razu ze przeprasza mial naposac i ją uprzedzic ale zapomnial i pojechal do rodzicow po tym spotkaniu. Tylko tyle i kolejnego dnia sie nie odezwal... Co można myslec o takiej sytuacji? Na spotkaniu on byl bardzo nastawiony na kolejne spotkanie i od razu ustalil termin. .

Gość gość
Nie zalezy mu, na spokaniu nie byl jeszcze zdecydowany i troszke slodzil.

może masz rację, tylko dlaczego wcześniej zawsze tak robił. .. i po dluzszym czasie znów prosił o spotkanie znów, mowiac ze nie chce zrywać kontaktu i ciagle sie dopytywal czy z kims sie spotykam

Gość gość
on ma cie gdzies :( ja bym to natychmiast zrozumiala

Gość gość
łeb ma zjechany, jest roztrzepany albo mu niezależy tak jak ktoś napisał bo innej opcji nie ma. Albo nie myśli albo mu nie zależy. Ja kiedyś też spotykałem sie z jedną laską która mi sie niepodobala, pocalowalem sie z nia nat bo mialem chwile slabosci, bylem mily itd. myslala ze mnie ma a ja ją olałem bo niepodobała mi sie.

Ale nie spotykalismy się z nadzieją na cos więcej tylko by sie poznać. Wiem, że nie zalezy mu na tych spotkaniach ale w takim razie po co sam pierwszy pisze, proponuje spotkania, tylko te spotkania proponuje w dłuższysz odstepsch czasu. Po co tak sie bawi skoro niczegi nie chce i od razu zmina miny na smutną gdy mowie ze np bylam m.in. z kolega gdzies tam to od razu pytania czy to ktos wazny czy tylko kolega

Gość gość
Może mu zależeć na prawdę ale zrozumcie kobiety, że życie faceta nie kręci się tylko w okół bab,może tam się coś wydarzyło co sprawiło że na prawdę zapomniał,czekaj na dalszy rozwój sytuacji.

Gość gość
może nie zauważył entuzjazmu kobiety?

Ale z nim zawsze tak było, że odzywal sie co kilka dni, chcial sie spotkac, a wychodziło ze udało sie spotkac raz na miesiąc. . Jest bardzo zapracowany, bo ma dwie prace, ale czy naprawde nie można znalezc chwili na wyslanie jednego smsa .. jest cos w nim co przyciąga, jest spokojny i dlatego tez tak imponuje ale przecież nie można układać spsobie życia z kimś dla kogoś wszystko wokół jest ważniejsze i juz przy poznawaniu dziewczyny nie przykłada do tego swojej uwagi. Wiem że w poprzednim zwiazku jego dziewczyna strasznie narzekala na brak czasu z jego strony, ale nie wiem jak to dokładnie wygladalo..

Jakiego entuzjazmu? Miała skakać z radości i cieszyć się jak glupia, powiedziała że tak tylko niech sie odezwie jak będzie wiedział dokładne. Moim zdaniem na początku takiej znajomości nie powinno sie pokazywać ze bardzo zależy..

Gość gość
Może wypowie się jakiś facet jak z jego strony to wygląda... Czy po takiej sytuacji , napisał że przeprasza i się nie odezwał to rzeczywiście coś mu wypadło i nie mógł czy chciał się wykręcić ze spotkania, które sam wczesniej zaproponował i do tej pory się nie odezwał. Jak patrzę na te wszystkie sytuacje to widać jak facet nie umie się przyznać do uczuć i do tego czego chce od kobiety.

Gość gość
Może mu zależeć, ale boi się zaangażować. Fakt, głupio postąpił nie uprzedzając ale poczekaj na rozwój sytuacji, może się odezwie i wyjaśni, albo zaproponuje nowy termin spotkania, a jak nie to olej go , szkoda czasu na takiego faceta.

Mija drugi dzien od tej sytuacji i cisza.. nie lubie nie zalatwionych spraw i postępowania jak małe dziecko. . Korci mnie by do niego napisać i zapytać sie o co mu tak naprawdę chodzi, przeciez nie musial na spotkaniu deklarowac kolejnego spotkania, a jesli nie chcial sie spotkac to mogl napisac chociazby ze nie moze jednak i mnie zbyc.. ten facet nie umie sie określić, a jak kiedyś sie pytalam czy chce sie ze mna spotykac to powiedzial ze narazie nic nie zminiajmy bo przeciez on nie umie teraz powiedziec czy chce czy nie.. a przecież nie pytalam sie o zwiazek ale o samo utrzymanie kontaktu regularnego. Dawno bym go olala ale nikt mnie tak nie intrygowal jak on. Moze to głupie ale cos ciągnie mnie do niego. Nie chce do niego pisac bo nie chce sie narzucac, a z drugiej strony chciałabym wiedzieć o co mu chodzi. .