Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne życie kawalera 24 lat

Polecane posty

Gość gość

praca -dom takie życie, czasami siłownia, rower, grill z rodziną. Takie życie jest żałosne...

Gość gość
Masz czas jeszcze

Gość gość
Siedzie czesto na kafeterii zamiast wyrywać d**eczki

Gość lulululi
Boże co wy macie z tym kawalerstwem i staro panienstwem??? Ludzie opanujcie się!! Myślicie ze ślub, małżeństwo i dzieci to jakiś wyznacznik szczęścia???znam wiele par które wzięły ślub z rozsądku, jedno i drugie było ze sobą żeby być. Twierdzili ze jak kogoś spotkają lepszego to odejdą i co?? Byli 10 lat ze sobą, wzięli ślub w końcu, kłócą się dzień w dzień, widać że nic ich nie łączy, ale najważniejsze ze obrączka na palcu. Człowieku to ty masz być szczesliwy, zapytaj siebie co ci daje szczęście, a nie żyjesz jakimiś stereotypami, jakby małżeństwo było w życiu najważniejsze i nic poza tym!

Gość gość
A kto tu mówi o małżeństwie, ja po prostu jestem sam i dlatego jest mi smutno. Nie mam z kim dzielić radości.

Gość gość
nudne, beznadziejne, żałosne, nic nie wnoszące.

Gość gość
ok już nie będę. Jutro założę koszulkę z napisem "szukam dziewczyny" i pospaceruję po mieście

Gość gość
Znajdź 2 i jutro będziesz się całował 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555552555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 555555555555555 odliczanie: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ... Teraz zamknij oczy i pomyśl życzenie! TERAZ, *, *, *, *, *, *, * wklej to do 15 różnych komentarzach twoje życzenie się spełni.! Pospiesz się masz 20 minut lub odwrotnie swoje życzenie się stanie

Gość gość
A z jakiego jesteś miasta? Z Warszawy?

Gość gość
Z Krakowa

Gość samotnazwaw
A to szkoda, ja mam 22 lata i też jestem samotna, tylko że z Warszawy. Też już mam dość tego stanu rzeczy. Wiem co czujesz

Gość gość
"Boże co wy macie z tym kawalerstwem i staro panienstwem??? Ludzie opanujcie się!! Myślicie ze ślub, małżeństwo i dzieci to jakiś wyznacznik szczęścia???znam wiele par które wzięły ślub z rozsądku, jedno i drugie było ze sobą żeby być. Twierdzili ze jak kogoś spotkają lepszego to odejdą i co?? Byli 10 lat ze sobą, wzięli ślub w końcu, kłócą się dzień w dzień, widać że nic ich nie łączy, ale najważniejsze ze obrączka na palcu. Człowieku to ty masz być szczesliwy, zapytaj siebie co ci daje szczęście, a nie żyjesz jakimiś stereotypami, jakby małżeństwo było w życiu najważniejsze i nic poza tym! " x x Śmieszy mnie to, pod każdym tematem, że ktoś jest samotny sa teksty jakie to zwiażki sa paskudne, jak unieszczęśliwiają itd i o 90% ludzi jest masochistami czy jak? Nie widzicie swojego kretynizmu? Jedne związki są udane inne nie, jedni samotnie czują się dobrze a autor nie czuje się dobrze. To ma sobie wmawiać, że jednak wydaje mu się, że chciałby mieć dziewczynę z którą może pojechac na wakacje, która pocieszy go w smutku i dla której będzie ważny? I wtedy osiągnie szczęście?

Gość gość
samotnazwaw, w sobotę będę w Warszawie na meczu :)

Gość samotnazwaw
Studiuję, pracuję, chodzę na zajęcia dodatkowe, biegam, tańczę. I co mi po tym? Czasami łapię strasznego doła przez samotność. Wszyscy myślą o mnie w kategoriach super dziewczyny, ładnej, poukładanej, ale nie przekłada się to na powodzenie u płci przeciwnej. Wszyscy dookoła się dziwią, że jestem sama.

Gość gość
I ja tak samo, wszystko wygląda normalnie, otoczenie uznaje mnie za człowieka poukładanego a w środku czuć ten brak czegoś :D

Gość samotnazwaw
Podaj maila do siebie, pogadamy, jak to nam źle :D

Gość gość
Tutaj nie chcę podawać maila, masz gg?

Gość samotnazwaw
pery22@op.pl Nie mam gg. Napisz na tego maila- kiedyś założyłam na potrzeby tego forum zresztą, coś o dietach :P

Gość gość
odpisz

Gość lulululi
Autor napisał że jest kawalerem, A nie że jest samotny. Ok, możemy czuć się samotni, ale mowa jest o kawalerze czyli o kimś kto ma parcie na ślub, amen. Czytajcie że zrozumieniem!!

Gość lulululi
Autor napisał że jest kawalerem, A nie że jest samotny. Ok, możemy czuć się samotni, ale mowa jest o kawalerze czyli o kimś kto ma parcie na ślub, amen. Czytajcie że zrozumieniem!!

Gość gość
poszukaj baby

Gość gość
Ja jestem sama , jestem z Krakowa. Mam 22 lata