Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do psychologa dziececego potrzebne jest skierowanie?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z 11 letnia corka. 4 miesiace temu na swiat przyszla jej mlodsza siostra i od tego czasu jest niedo zniesienia . Pierwszy miesiac radosc euforia ale teraz istny dramat. Dopuszcza sie nawet rekoczynow wobec mnie. Rozpieszczanie nie dziala kary tez nie. Chcialabym pojsc do psychologa aby nakierowal mnie co robic. Sporo corka przeszla tez w zyciu jej ojciec pil, byla swiadkiem awantur ostatecznie ja olal i nie zalezy mu na kontakcie z nia. Chcialabym jej pomoc....NAN POMOC

Gość gość
na kasę chorych tak ,pisze psychiatra lub neurolog, może i pediatra ale tego nie wiem ,do psychiatry dziecięcego nie trzeba skierowania ale do psychologa tak. Mozesz tez pójść do PPP i tam powinni pomóc

Gość gość
nie ma od dawien dawna kasy chorych, w jakim czasie wy zyjecie?? Prywatnie do prywatnego psychologa nie potrzeba skierowania, ale do panstwoego potrzeba skierowanie od lekazra rodzinnego. Jakie kary wobec corki stosujesz? Jak twoja corka dogaduje się z ojczymem ( z ojcem młodszego rozdenstwa) ???

Gość gość
no nfz miało być , stary nawyk :P

Gość gość
jakie realcje twoja corka ma z twoim nowym partnerem??

Gość gość
Ona go niebardzo lubi. Ciagle go krytykuje. On jej nic nie robi nie wtraca sie w wychowanie. Jak trzeba pojdzie z nia do lekarza zawiezie do szkoly pomoze w lekcjach mimo tego ona zawsze znajdzie jakies ale na niego. Kary ? Zabieram komputer tablet telefon nie wychodzi do kolezanki

Gość zmartwionamamapoz
Tzn ja bym ci mimo wszystko poleciła prywantie pójść.... My w poznaniu chodzimy do pani Gordziej NIewczyk i jestesmy bardzo zadowoleni. Nie siedzimy przynajmniej w tych kolejkach...