Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lottaszarlotta

Czy miłość przyjdzie z czasem?

Polecane posty

Znamy sie od trzech lat ale tak dośc stale to widujemy się co 1,5 tygodnia. Zakochałam się w nim. Dawno, mocno, boleśnie. Pod koniec roku wyznałam mu ze co sdo niego czuję a on zdziwony zapytał; dawałem Ci jakieś znaki ? Dawał, bo gdy tylko sie widzimy to nie wypuszcza mnie z objęć a jego usta nie przestają całować mojego czółka. Lubię go, przyzwyczaiłam się do jego głosu, zapachu, sposobu bycia. Odtrącam wszystkich facetów... Z nim jest mi dobrze. No wiec po tej pierwszej jakby próbie wyznania mu, ze jest dla mnei wazny zostalam ..odtrącona. No ale neistety nic sie miedzy nami nie zmieniło. Przestalismy sie widywac na 3miesiące, pozniej juz nie wytrzymałam z tęsknoty. Znowu przyszedł do mnie, na noc. Nie wiem o co mu chodzi. Nie uprawiamy seksu, wiec nie o to tu chodzi. Przecież tak nie zachowują się kumple. On jest dziecinny, niedojrzały, trudny 28latek... A ja z racji zakochania na to wszystko pozwalam.. Kiedyś mi powiedzial, ze jestm mu bliska, wazna i nnie wiem czy to też nie jest jakieś przyzwyczajenie z jego strony. Chciałabym postawić między nami jasną granice. Bez czułości, zwykli kumple.. al enie umiem. Mam ciągłą nadzieje, ze on w końcu sie obudzi i zobaczy ile dla mnie znaczy, że ja dla niego zrobię wszystko, zadbam.. Jak żyć ?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Ty już kochasz Wertera.

Gość gość
gej

Gość gość
Miłość platoniczna.