Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Mialam okres 4 dni i w 5 lekki śluz i właśnie w ten 5 dzień uprawiałam seks bez zabezpieczenia, nie spuścił się we mnie tylko na mnie i poszliśmy spać, z rana powtórka. Minął tydzień a ja zaczynam się dziwnie czuć, odrzuca mnie od papierosów a pale jak smok, dziwne nastroje i jakby pełniejsze piersi. Czy możliwe było zajście w ciąże? W moim kalendarzyku obliczyło, że były to dni niepłodne. Jak myślicie? Okres mam co 26-29 dni i czasem trwają 4 czasem 6 dni Proszę o Waszą opinię :)

Gość gość
Minęło 10 dni*

Gość gość
Same zalety z ciąży.

Zrób najlepiej test ciążowy będziesz miała 100% wtedy pewności. Sama jestem panikarą straszną, nawet testu ciążowego się boje :(

Gość gość
Ciąża jest bardzo mało prawdopodobna a tydzień od stosunku to za wczesnie na objawy ciążowe.

Gość Ana2504
Wydaje mi się nie nawet jeśli coś się dostało i powiedzmy owu miałaś za 2-3 dni to po tym jeszcze co najmniej od 6-12 dni musi minąć aż zagniezdzi się jajeczko raczej mało prawdopodobne ze masz już odczucia ale bardzo prawdopodobne o ile coś się dostało do środka ze możesz być w ciąży test sikany nie pokaże póki co lepiej zrób beta hcg wynik powyżej 5 oznacza że zaczyna się ciąża a poniżej wiadomo nic z tego ja czekam jeszcze godzinę na moje wyniki