Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriis

Czy chudzi faceci nie mają szans na partnerkę?

Polecane posty

Gość Kriis

Witam. Mam 19lat, 178cm wzrostu i waze 56kg. Nigdy nie miałem dziewczyny, chociaż większość moich znajomych miało przynajmniej jedną. Nie jestem może jakimś ciachem, ale do ludzi brzydkich zaliczyc mnie raczej nie mozna (mam nadzieje). Jednak nie wzbudzam żadnego zainteresowania płci przeciwnej. Próby poderwania jakiejś "laski" zwykle koncza sie na tym, ze nadal jestem sam. Probowalem przytyc jednak, ze moj przyspieszony metabolizm hamuje ten proces to tez sie nie udalo. Moge zjesc czasami naprawde ogromne porcje, a mimo to po kilku dniach moja waga sie normuje. Tak wiec moja sytuacja raczej nie powinna sie zmienic. Przechodzac do sedna: Czy uważacie, że mam jakąkolwiek szansę na znalezienie dziewczyny? No bo, która dziewczyna chciała by chudzielca? Czy takie wgl istnieją? Mysle, ze lepiejby bylo byc grubym niz chudym... Smutne lecz prawdziwe...

Gość gość
Ja lubię chudzielców :) Lepiej być chudym niż grubym.

Gość gość
oczywiście, że mają! :)

Gość Kriis
Niby mam szanse. Ale jakie? Gdzie znaleźć taką dziewczynę?

Gość gość
Przestań z tego robić problem, masz dopiero 19 lat wszystko przed Tobą. Nie porównuj się z innymi.

Gość Kriis
Heh. Niby prawda, ze jeszcze sporo przede mna, ale zrozumcie, ze mi zal d**e sciska jak widze kolegow z dziewczynami, a ja to najwyzej moge sobie poogladac takie z daleka, gdyz kolezanek za duzo tez nie mam.

Gość gość
A jak próbujesz je poderwać? Może za rzadko próbujesz?

Gość Kriis
Z biegem czasu coraz rzadziej podrywam. Nauczony doswiadczeniem, mysle, ze znowu moje "zaloty" zostana odrzucone. Jestem tez lekko niesmialy (nie jakosc specjalnie ale jednak), co tez mi nie ulatwia sprawy.

Gość gość
Zaprzyjaźnij się z dziewczynami to nie będziesz się tak stresowała. Po prostu rozmawiaj z nimi jak ma zaiskrzyć to zaiskrzy :)

Gość gość
190/78 Idealny facet pod względem BMI

Gość gość
Argen też chudy - 175 cm wzrostu i 62 kilo wagi.

Gość gość
Moim zdaniem z dwojga złego lepiej być chudym niż grubym. Sama jestem chuda i nie podoba mi się to, ale nie mogę nic z tym zrobić, więc się z tym pogodziłam. Mi się bardziej podobają szczupli faceci.