Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Ze zmuszacie sie do rozmowy z brzydka osoba? Nie wiem, ja mam wrazenie ze wiekszosc ma tak jak ja,chociaz udaje,ze jest inaczej..mnie odpychaja brzydcy ludzie, a najgorzej jest w pracy kiedy po prostu MUSISZ rozmawiac i koniec... jeszcze gorzej,jak taki brzydal jest glupi albo ma wady w charakterze. I nie mam na mysli ludzi "brzydkich"czyli grubych czy z jakas wada w wygladzie,tylko ogólnie...nawet pomimo zadbania brzydka osoba dla mnie nadal jest brzydka. Licza sie rysy twarzy i proporcje ciała. Co do tego to mam watpliwosci,czy ktos ma podobnie bo zauwazylam,ze ludzi zadowala przecietnosc,wystarczy zadbac o siebie i juz pochlebne komentarze;)

Gość gość
nie, nie mamy tak, tylko zakompleksione osoby tak mają, które za wszelką cenę pokazać że są lepsze od innych, po to tylko, aby ukryć swoje prawdziwe oblicze

Gość gość
Prawda.

Gość gość
nie lubię rozmawiać z głupimi ludźmi - co ja tu robię??!

Gość eugenika 4ever
to normalny odruch - pasztety są bezyużyteczne w naturze bo jak się mnożą to wychodzą jakieś straszne mutanty :P gdyby ludzie spojrzeli prawdzie w oczy i zakazali mnożenia się pasztetów płci obojga, posłali istniejące do gazu to wszyscy bylibyśmy szczęśliwi, mili dla siebie i wiecznie napaleni :P dlatego religie to zaraza ludzkości

Gość gość
Ja mam tak, że jak czytam takie puste wypowiedzi to się dopiero męcze! Człowieka ocenia się po jego wartościach a nie wyglądzie, po za tym co znaczy brzydki? dla każdego ta definicja znaczyć będzie co innego.