Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosc 1

Zamiast miesiaczki pojawia sie brazowa wydzielina

Polecane posty

Witam mam problem w tym miesiacu nie dostalam miesiaczki a zamiast tego juz tydzien czasu wydziela mi sie cos brazowego i strasznie bola korzonki mial ktos takie cos kiedys i mogby mi napisac bo zaczynam sie powoli niepokoic

skoro współżyjesz to zawsze istnieje ryzyko ciąży, zrób test, lub betę, wtedy będziesz wiedziała czy jest ciąża, a gdyby objawy nie ustały udaj się do ginekologa.

Gość gość
Przy tabletkach antykoncepcyjnych takie krwawienie jest normalne. Jeśli nie przyjmujesz tabletek to może to być skutek zaburzeń hormonalnych - endometrium nie narosło dostatecznie i nie ma się co zluszczyc. Oczywiście jeśli się nie zabezpieczacie to ciąża też jest możliwa.

Boje sie tego testu :/mamy juz jedno dziecko o drugim nawet nie myslelismy teraz w dodatku ja sie nie czuje na silach mam nadzieje ze nie jestem no nic chyba czas najwyzszy kupic ten test

czytalam duzo ze nie wykluczalne ze to nadzerka przy takich objawach

Gość gość
koniecznie zrób test. To może być ciąża ale może być też coś innego. Skoro to trwa tyle czasu czemu nie byłaś u lekarza? Miałam nadżerkę i nic takiego jak opisałaś nie było.

Gość gość
Przy nadzerce plamienia pojawiają się raczej po stosunku. Ale jeśli nie chcecie mieć teraz więcej dzieci to na pewno stosowaliście jakąś skuteczną metodę antykoncepcyjną, więc ryzyko ciąży jest minimalne. A jeśli nie stosowaliscie żadnej antykoncepcji to jesteście zwyczajnie głupi. 😴

myslalam ze to przed miesiaczka dostalam takie plamienia 2 lub 3 dni gora i dostane ale nic jutro mam wizyte u ginekologa ale od wczoraj to juz calkiem nic alni miesiaczki ani brazowego plamienia tabletek zadnych nie biore ale uwazamy bardzo na to ale i tak ciazy nie wykluczam bo jednak 100 %pewnosci niema

Gość gość
Co to znaczy "uważamy bardzo"?