Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nietypowe miejsce na wakacje. Jakie?

Polecane posty

Gość gość

Cena mocno nie gra roli ale...niestety samolot odpada. Macie jakieś pomysły? :)

Gość gość
nocleg darmowy , zwiedzanie równiezz, posiłi bezpłatne :) stodoła na sianie , do zwiedzania pola , łaki i pastwiska , mleko prosto do krowy , swieze miesko z jeża na asfalcie rozjechane swietne na grilla

Gość gość
Jeszcze jakieś pomysły?

Gość muzyczkaggg
Dużo fajnych atrakcji można znaleźć w małopolsce, tutaj jest fajna mapka z atrakcjami - http://www.parkhotellyson.pl/320-mapa-atrakcji . Na nocleg polecam Inwałd i hotel Łysoń - bardzo elegancki hotel, ze świetnym jedzeniem.

Gość gość
Rejs wycieczkowy :) Ja byłam z Grupą Atlas Tours, bo akurat mieli promocje na rejs i skorzystałam z okazji. Coś niesamowitego... Może nie jest to pomysł na "miejsce" ale pomysł na wakacje jak najbardziej :)

Ciekawym miejscem na wakacje jest Albania, bo nie nieodgadnione tereny są dla nas wciąż działające jak magnes.

Gość renatka3
Resjs to jak najbardziej świetna sprawa. Byliśmy w Grecji z The Boat Trip. Znajomi nas namówili. Bałam się, bo nie mam doświadczenia żeglarskiego. To jednak nie było wymagane. Było dużo imprez i zwiedzania. Jak ktoś ma czas, to jeszcze w tym roku można skorzystać.

Gość gość
jedx w okolice poznania. Ceny nie są wysokie, a miejsce do zwiedzania przepiekne. Do tego można zatrzymać sie w eleganckim hotelu www.eurohotel.swarzedz.pl w którym można zjeść przepyszne jedzenie.

Gość Bodzio

Ja polecam rejsy statkiem np. z travelinc. Mają super ciekawe pomysły na wyprawy - dla każdego coś miłego - i rzeczne i morskie