Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prostatyk

Poderwanie cioci

Polecane posty

Gość Prostatyk

Od razu na wstępie zaznaczę, że ten temat to żadna prowokacja, a opisane przeze mnie rzeczy dzieją się na prawdę. Witam, Mam 24 lata i od pewnego, dłuższego już czasu (ok. 6 lat) podoba mi się (z wzajemnością) moja ciocia. Pomimo swojego wieku (52 lata) jest nadal bardzo piękną kobietą i wielu młodych mężczyzn się za nią ogląda. Pewnie uznacie całą sytuację za chorą, ale tak nie jest do końca. Ciocia nie jest w żaden sposób ze mną spokrewniona (jest żoną kuzyna mojej mamy) i z wujkiem zamierzają się za kilka lat rozwieść, odkładają to tylko dlatego, że ich nastoletnia córka jeszcze się uczy i nie chcą, żeby przez problemy rodzinne pogorszyły jej się oceny (słyszałem jak wujek mówił to mojej mamie). Tak naprawdę to tylko mieszkają razem, śpią w oddzielnych pokojach, nie jeżdżą wspólnie na wakacje, a ich rozmowy ograniczają się do spraw typu "opłaty za mieszkanie". Ja sam nie mam dziewczyny, wiadomo że relacja 24-latka z 52-latką będzie się ograniczać tylko do "tych spraw" i to też pewnie krótkoterminowo ze względu na zbyt dużą różnicę wieku. Ryzyko ciąży też odpada, ciocia od ponad 2 lat jest po menopauzie. Skąd wiem, że jej się podobam ? W zeszłym roku było wesele jej syna i podczas tańca z nią, gdy inni tego nie widzieli, pocałowała mnie i powiedziała, że ją pociągam. Jednak że w miejscu gdzie była zabawa nie było pokoi ani żadne z nas nie przyjechało samochodem, to nie było miejsca "by to zrobić". Mieszkamy w tym samym mieście i dość niedawno nocując u nich (naprawiałem im wieczorem komputer i zaproponowali, żebym został na noc) widziałem ciocię jak cała naga wychodzi z łazienki, jest naprawdę piękna, niestety nie mogłem tego wykorzystać, bo w mieszkaniu był przecież wujek i ich córka. Może ktoś miał podobną sytuację i potrafi mi pomóc ? Z jednej strony chciałbym z nią "to" zrobić, z drugiej strony to mimo wszystko nadal żona wujka, a po rozwodzie dalej będzie matką mojej siostry ciotecznej i brata ciotecznego i boję się, że gdyby ktoś nas nakrył, to w rodzinie wybuchłby niemały skandal. Dziękuję za ewentualne porady i pozdrawiam.

Gość gość
Zostaw starą rurę w spokoju!Przyjemność z taką starą pudernicą żadna,a narobisz obciachu i siary na całą rodzinę i wszystkich znajomych !Spojrzysz pużniej w oczy wujkowi i kuzynom ?Puknij się dzieciaku w pusty łeb !!!

Gość Eryk11
Po pierwsze upewnij sie, ze ona bedzie czula sie z tym dobrze, jak juz bedzie po wszystkim (chodzi o relacje z jej "jeszcze mezem"). Potrzebna tu rozmowa, pytanie wprost. Jesli tak, to pozostaje jedynie kwestia techniczna - tzn gdzie i kiedy, ale wystarczy spotkac sie w hotelu, moze byc w innej miejscowosci. Poradzisz sobie.

Gość gość
Ożeń się z ciotką ! Jest po menopauzie będziesz walił jak w murzyński bęben !!!