Gość Nakaruzeli Napisano Lipiec 9, 2018 Jeśli w Poznaniu to tylko Great Lengths. Jeśli gdzieś indzej, to tylko w salonach autoryzowanych Great Lengths i dzięki temu będziesz zawsze wyglądać obłędnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2018 Dziewczyny...chcę zagescic sobie włosy w Great Lengths. Napiszcie jak te włosy się zachowują podczas noszenia . Jak długo je nosicie i czy nasze włosy są faktycznie bezpieczne przy tej metodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2018 Great lengths pracuje na kłakach azjatyckich,opłacają szeptane reklamy,są już śmieszni z tymi swoimi nachalnymi pochwałami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Ja przedłużam regularnie w Warszawie :d polecam znaleźć każdemu tak dobry salon jak ja ;d;d tylko hollywood hair !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vevetka Napisano Październik 18, 2018 Jeśli Poznań, to tylko Great Lengths. Naprawdę, żaden inny salon - jeśli zależy Ci na profesjonalnym przedłużaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudq Napisano Styczeń 29, 2019 Regularnie, od kilku lat (a właściwie od czasu ślubu) przedłużam w salonie Great Lengths i bardzo sobie chwale. Włosy mają bardzo dobre, zabieg jest profesjonalny, a samo noszenie przy pielęgnacji jest przyjemne i włosy trzymają się, jak zaraz po zabiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwa Napisano Luty 28, 2019 Ja ostatnio korzystałam z jednego z autoryzowanych salonów GL, ale póki co byłam tylko na konsultacjach, bo mają darmowe. Mega profesjonalne Panie, poradziły co i jak, jaką metodę wybrać do moich włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karoli Napisano Kwiecień 4, 2019 Przedłużałam w Great Lengths na ślub, a później na wesele koleżanki i byłam mega zadowolona. Włosy wyglądają naturalnie i nie ma z nimi problemów - jeszcze fajnie, bo można z nimi zrobić ciekawe upięcia bez obawy, że będzie widać, że są przedłużane Warto się zapisać na kosultacje i jestem pewna, że się zdecydujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monis Napisano Maj 2, 2019 Słuchajcie, no zgodzę się z tym Great Lengths Bardzo. Dużo czytałam o nich w necie, dużo na ich stronie, fejsie, trochę podpatrzyłam na instagramie i się wybrałam na konsultację - bezpłatną, bo taka przysługuje każdej z nas Było miło, Panie mi opowiedziały, dobrały włoski - długość i ilość w stosunku do moich włosów, wróciłam do domu przemyślałam temat i umówiłam się na zabieg. Efekt zwalił z nóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela Napisano Maj 30, 2019 Zgadzam się, że Great Lengths - ktoś może powiedzieć, że to przesadzone, ale na własnej głowie poczułam, że nie! Zdecydowanie warto poznać ich metody, poczytać blog i wybrać się do salonu na konsultacje, która jest bezpłatna. Sama długo zwlekałam, ale powiem, że na każdym kroku tak fajnie dbają o klientkę, że aż chce się tam wracać. Co jest super to ich podstawowa metoda (ultrasonic) pozwala założyć włosy na kilka miesięcy, a nie na chwilę. Ale mają też w ofercie włosy GL Tapes chyba się nazywają, które można założyć na szczególną okazję. Zakładałam na ślub i byłam mega szczęśliwa. Wspaniały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szeptucha Napisano Lipiec 31, 2019 GREAT LENGHTHS opłacają reklamy szeptane w internecie,wiem bo pracowałam w jednej z firm,którym opłacili reklamowanie swojej firmy przez szeptuchy internetowe-zresztą na jakiekolwiek forum wejdziecie tam same teksty pisane przez kilka osób w tym samym tonie.Śmiech na sali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikitaxxc Napisano Sierpień 2, 2019 Dziewuszki, a który salon polecacie gdzieś w centrum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vama Napisano Sierpień 3, 2019 Dnia 2.08.2019 o 10:38, Gość Nikitaxxc napisał: Dziewuszki, a który salon polecacie gdzieś w centrum? Great nie jest tak daleko od samego centrum, bo to Łazarz, więc warto się tam wybrać. Jakość nieporównywalna z innymi, a jak słyszę, że ktoś pisze "azjatyckie kłaki" to mnie krew zalewa. Korzystałam z wielu innych rodzajów włosów i włosy indyjskie są nieporównywalne z innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamara Napisano Wrzesień 2, 2019 Ja akurat przedłużałam na Dmowskiego w Great Lengths i tez najpierw miałam konsultacje, a potem cały zabieg Mają też od razu kosmetyki do przedłużanych włosów, więc wszystko można załatwić w jednym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelia Napisano Grudzień 3, 2019 Jeśli chodzi o Poznań to polecam Great Lenghts na Łazarzu. Od kilku lat jestem ich klientką i jestem bardzo zadowolona, fajna obsługa no i efekt końcowy super! Kiedyś próbowałam innych bardziej domowych metod przedłużania, ale zupełnie się nie sprawdziły. Teraz wole wydać trochę więcej pieniędzy i być zadowolona z fryzury niż bez sensu kombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucynaon 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 Potwierdzam Art Chagall to jeden z lepszych salonów fryzjerskich w Poznaniu. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze dobrze połoza kolor. Potrafią świetnie nałożyć regenerację. Przedłużałam u nich tez włosy. Żadnych problemów i efekt wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach