Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z gondoli do spacerowki w 5m???

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko za pare dni skonczy 5miesiecy, gdy zapytalam pediatre kiedy moze przesiasc sie maluch do spacerowki on odpowiedzial ze juz....czy to dobry wiek?

Gość gość
wg mnie nie ! mam 5 mcznego syna i nadal jest w gondoli gdy poruszam sie autem dla wygody mojej jest w foteliku na wózku a wiec w pozycji pólsiedzacej . Dopóki sam nie siada nadal bedzie w gondoli lub foteliku

Gość gość
Zależy jaki wózek Ja miałam graco evo i spacerówka była wysoko, ale widuje takie maluchy w laskach ba siedząco lub z poduszką za plecami i przypiete szelkami, nie wiem o czym te matki myślą Ja przelozylam córe w wieku 4 mcy, miałam wkład dla niemowląt do lekkiej spacerówki przenioslam po skończonym roku

Gość gość
A co myślicie o widzeniu w foteliki? Dziecko ma 3 m i tyczy w gondola, a w foteliki jest ok. Fotelik maxi cisi, tak ze 2 h dziennie?

Gość gość
do spacerówki tylko i wyłącznie wtedy kiedy dziecko już samo siedzi pewnie i stabilnie. Wcześniej to ryzyko.

Gość gość
ja moja woziłam w spacerowce od 5 m ale na plasko, na lezaco, od 6m juz na siedzaco bo sama w tym wozku siadala ale nigdy bym nie wozila dziecka na siedzaco,ktore nie siedzi. moja szwagierka tak robila z 4m dzieckiem efekt byl taki,ze sie plecki zaokrągliły, na szczescie jest juz ok bo dziecko chodzilo na rehabilitacje (napiecie miesniowe) i wlasnie tam im rehabilitantka powiedzila,ze zle robili

Gość gość
My zmieniliśmy gondolę na spacerówkę jak synek miał 4 miesiące. Kupiliśmy Easygo Virage i ta spacerówka jest przystosowana dla dzieci w tym wieku :)

Gość gość
Ja wozilam dziecko do pol roku w gondoli, potem na polezaco w spacerowce, bo siedzialo stabilnie posadzone. Calkiem na siedzaco zaczelam wozic w wieku 9m, bo wtedy dziecko potrafilo samo z lezenia usiasc.