Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego byscie wybraly?

Polecane posty

Gość gość

ktory lepiej rokuje na stalego faceta? nr 1 grzecznego chłopca, studenta UJ, który za wami szaleje, jest emocjonalny,wszystko przeżywa, absolutnie nie ma nic z macho,chociaż jest przystojny,z dobrego domu,niby inteligentny chociaż czasami zaskakuje pogladami, jest troche naiwny,poza tym nie powstydzilybyscie sie go nr 2 faceta przy ktorym czujecie sie dobrze, jestescie soba, on tez, jest szczery ,wesoly, emocjonalny trochę też,piłkarz,na luzie podchodzi do znajomosci, bez stresu tak jak ten pierwszy,jest po ogólniaku bez dalszych planów odnosnie nauki, obcokrajowiec, srednio zamozny, dorabia w jakims kebabie,przystojny ale nie wasz typ, dodatku mlodszy o 2 lata (w tym wieku to dla mnie katastrofa) nr 3 facet madry, tez przystojny nawet bardzo tyle ze niski, artysta bez stalego dochodu, po ASP, wiecie,okazyjnie jakies portrety na wystawy maluje ,starszy o 10 lat, jest za wami,potrafi fajnie zorganizowac czas,inteligentny,dobry ktorego wybralybyscie?

Gość gość
bez zastanowienia 1

Gość gość
Zadnego

Gość gość
No i ten pierwszy oprocz dziwnych pogladów jest typowym facetem Mowie kup to czy tamto, przychodzi i mówi ze tego nie bylo,kupil cos innego a dobrze wiem ze jest,ide i faktycznie:o jak sprzata to tez nie do konca dobrze. ma tradycyjne poglady nt rodziny .jest powazny...nie dla niego flirty etc.

Gość gość
żadnego, ja wybrałam Zbyszka i nie żałuje, chleb mleko masło przynosi, ja mu piore, jest nam dobrze

Gość gość
Tez tak mysle ze pierwszy to niby dobra partia...ale spotykamy sie jakies 3 miesiace, a czasami tak mnie irytuje ze mam ochote wyjsc z siebie.a co dalej?

Gość gość
nie wiem,moze nie doroslam do zwiazku??? sa tu jakies madre kobiety ktore moglyby mi szczerze doradzic..?;

Gość gość
up