Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeznaczenie chyba istnieje

Polecane posty

Gość gość

już byłam pewna że mam spokój , że będę mogła zainteresować się kimś innym ale znowu dosłownie wlazłeś do mojego życia i jakoś dziwnie nie chce żebyś z niego wychodził to po prostu przeznaczenie w koncu nam wypali zoaczysz

Gość gość
:)

Gość gość
mam tak samo ..

Gość gość
a kim innym się chciałaś się zainteresować

Gość gość
nie wiem sama

Gość gość
KIMŚ skoro miało cie nie być w moim życiu to zaczełam zwracać uwage na innych

Gość gość
i ty myślisz, że rozmawiasz ze mną?ja jestem kimś, kogo nie znasz na pewno. mam gdzieś kim się interesujesz, dla kogo to piszesz. to jest forum i tu pisze się na konkretne tematy, a nie do kogoś, kogo tu nie ma. to nie rodzaj pamiętnika. to FORUM dla wszystkich. a ty, jak masz taka nieprzepartą chęć pisania o własnych uczuciach, to pisz w zeszycie, przeczytaj, co napisałaś, i spal dla własnego dobra. trzeba umieć pogodzić się z własną głupotą, a nie pisać bez sensu na forach, durna babo :P

Gość kzięciu
koorfa nie mata co robić od rana?:O

Gość gość
forum jest ogolnodostępne i można pisać o czym sie chce a ty zakompleksiony kretynie weź swoje ego ischowaj do kieszeni bo to forum dla kobiet :) i o ile nie jestem następną caitlyn jenner albo homosiem to raczej nie masz co tu szukać miejsca bo po prostu nie zrozumiesz :)

skoro to forum dla kobiet a ty uznałaś, że to dobre miejsce na wyznania miłosne to mi wychodzi, że jesteś lesbą:)

Gość gość
same lesby tu są

Gość lionka
Nie wiem czy przeznaczenie istnieje czy nie, ale uważam, że wchodzenie kilka razy do tej samej rzeki nie wróży nic dobrego. Znam wiele takich przypadków, gdzie ludzie kilka razy próbowali i nic z tego nie wychodziło. Sama byłam w takiej sytuacji, że 3 razy próbowałam z tym samym facetem, z pierwszym razem to ja chciałam do niego wrócić, z drugim razem to on, a ja się dałam namówić i pomyślałam, że do trzech razy sztuka. Ale niestety, nawet, jak z początku wyglądało, że to związek się zmienił, że on się zmienił, to i tak z biegiem czasu wszystko wracało do normy i znów te same kłótnie i problemy. Dlatego nie wydaje mi się, że jest to najlepszym rozwiązaniem. Ale nie mówię, że przeznaczenie nie istnieje. Sama uważam, że to przeznaczenie, z pomocą portalu mydwoje, pomogło mi poznać tego jedynego, moją bratnią duszę. Od razu na portalu go zobaczyłam, miał najwięcej punktów dopasowania do mnie, od razu zaczęła nam się kleić rozmowa. I mimo, że dzieliła nas odległość, nie przeszkodziła nam ona i udało nam się w końcu na poważnie zejść i myślę, że tworzymy idealny związek. Nie wiem czy to przeznaczenie, ale tak jak na początku pisałam, wchodzenie kilka razy do tego samego związku nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem.

Gość gość
przeznaczenie istnieje.