Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktuję chłopaka jak ojca. Niska samoocena.

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, jestem z 2 lata starszym chłopakiem 26 m-cy . Ojciec NIGDY nie utrzymywał ze mną kontaktu. Bardzo zle mi z tym. Jestem 'dupą' w zyciu, wszystkiego się boję. Matka od zawsze mną pomiata , ciągle słyszę ze jestem do niczego. Swojego faceta traktuję jak ojca . Zapytałam czy zauważył to , przytaknął. Nie przeszkadza mu to. Zawsze dba o mnie , troszczy się . Daje mi to czego mi ojciec nie dał. To są jakieś zaburzenia. Co o tym myślicie. Proszę o rady . Chciałabym mieć wyższe poczucie wartości . Czy powinnam wybrać się do psychologa? Czy jest szansa , ze poradzę sobie sama ?

Gość gość
Znajdź sobie pana dominującego, coś na zasadzie BDSM. Ze swoją osobowością nadawałabyś się do takiego układu.

Gość gość
absolutnie nie sluchaj tego od bdsm, to jest dla ludzi stabilnych emocjonalnie! koniecznie psycholog

Gość gość
opiszesz dokladnie jak go traktujesz?

Gość gość
"Czy powinnam wybrać się do psychologa?" xxx Na terapię DDD się wybierz. xxx "Czy jest szansa , ze poradzę sobie sama ?" xxx Czy przez tyle lat poradziłaś sobie sama ?

Gość gość
Niestety mam tylko tego chłopaka. Mama nie cierpi mnie, ma swoją rodzinę. Za każdym razem gdy odwiedzam ich , czuję się jak intruz. Mama wysmiewa się ze mnie. Zauwazylam, ze mojego brata tez tak traktuje. Krzyczy ciągle na niego. Same zakazy. Chciałabym pójsc do pracy ale się boję , ze jestem do niczego. Do tego coraz bardziej unikam ludzi.

Gość gość
ale jak dokladnie traktujesz chlopaka?

Gość gość
Jak dziecko . Mam tak tylko przy nim. W szkole zachowuję powagę. On mysli, ze tak udaje specjalnie , zeby bylo fajnie. Zbyt skomplikowane- nie potrafię tego opisać.

Gość gość
Ja tam lubię takie z niską samooceną. Pójdź może na jakąś terapię.

Gość gość
Ok pomyślę nad tym . Muszę coś z sobą zrobić bo sobię już nie radzę.