Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie widząc kobietę w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Analizujecie jej figurę w kontekście tego czy jest ogólnie gruba czy szczupła, czy może widoczna ciąża sprawia, że jest ona poza takimi dywagacjami? Ja mam straszne kompleksy, jestem w 24tc, przytyłam już 10 kg, a wcześniej nie miałam idealnej sylwetki i czuję się okropnie, gruba, brzydka i do niczego. Wstydzę się wychodzić z domu, nie pozwalam mężowi na fotografowanie mnie, nie potrafię cieszyć się tą ciążą. Mąż wciąż powtarza, że wyglądam normalnie, jak kobieta w ciąży, ale ja wiem, że tak nie jest, bo ja oprócz brzucha mam też grube uda, potężne ramiona i drugi podbródek...

Gość gość
nie lubie kobiet w ciązy, odwracam wzrok gdy je widze 🖐️

Gość gość
Myślę sobie "jak dobrze,że to już za mną" :D

Gość gość
Nic. Te co nie mogą zajść, nie mogą na nie patrzeć.

Gość gośćop
gość dziś Myślę sobie "jak dobrze,że to już za mną" smiech.gif xxxx Dokładnie to samo myślę ;)

Gość gość
Nie zastanawiam się nad jej figurą. Co do Twojej wagi, 10 kilo na tym etapie to niestety dużo, ale odchudzać się w ciąży nie możesz, więc jedyne co możesz zrobić to postarać się o racjonalne żywienie, aby tyć z umiarem

Gość gość
Zastanawiam się w którym są tygodniu i gdzie planują rodzić. :D Absolutnie nie analizuję figury. Sama miałam sporą nadwagę przed ciążą i cieszę się, że teraz mogę bezkarnie wypinać brzuszek. Czekam aż będzie już na 100% widać, że to ciąża, żebym mogła porobić zdjęcia brzuszka. :D

Gość gość
Sama miałam sporą nadwagę przed ciążą i cieszę się, że teraz mogę bezkarnie wypinać brzuszek" XXX Pogratulować:/

Gość gość
A dziękuję bardzo. :P Dla Twojej wiadomości ja w ciąży chudnę, nie odchudzając się oczywiście. 🖐️

Gość gość
Nic nie myslimy. Nie przygladamy sie. Chyba nie sadzisz, ze ludzie maja na tyle malo wlasnych problemow, zeby przezywac czyjas ciaze i figure. Daj spokuj dziewczyno. Zle robisz, ze sie zamykasz. Ruch na powietrzu i zalatwianie sprawunkow na miescie dobrze by ci zrobil. Nikt sobie du|py nie zawraca obcinaniem matek i ciezarnych. Trzeba totalnie nie miec zycia, zeby sie tym zajmowac. Kto ma dzis na to czas? Ludzie sa upierd|oleni robota i zamysleni swoimi sprawami, wiec szczerze kij ich obchodzi jak wygladasz. W ogole sie nie przejmuj i nie wkrecaj.

Gość gość
GOSC 15:15 MASZ RACJE

Gość gość
Ja nie mysle o jej figurzr tylko ciesze sie,ze mam to wszyetko za soba (pod koniec ciazy ledwo moglam wstac sama),wspolczuje rozwiazania i pierwszych tygodni z dzieckiem. Wiadomo,ze 3/4 kobiet w ciazy to balerony. Chociaz 10kg w 24.tygodniu to faktycznie spooooro.

Gość gość
Jeszcze kilka lat temu współczułam kobietom w ciąży, a teraz sama jestem w ciąży. Jak widzę taką kobietę, to zastanawiam się, w którym miesiącu ciąży jest aktualnie ;)

Gość gość
16:03, też dochodzę do takich wniosków gdy racjonalnie zastanawiam się nad tym moim "problemem" i chyba potrzebowałam usłyszeć to od kogoś obcego, dzięki. Nie wiem skąd ta schiza, że wszyscy patrzą na mnie i zastanawiają jak można się tak zapuścić. Nie potrafię sama przed sobą się usprawiedliwić, że to ciąża, że mam prawo, wręcz czuję do siebie obrzydzenie za to, że mam taki apetyt...

Gość gość
Dziwne, ja w ciąży cieszyłam się, że.mogę sobie bezkarnie tyć, myślałam, że martwić się będę po porodzie, ale nie było kiedy, schudłam w mgnieniu oka, a było z czego. Może to przez ogólny kult szczupłej sylwetki nawet w ciąży, zwłaszcza wśród celebrytek wszelkich? Wszędzie zdjęcia idealnych ciał jedynie z odstającym zgrabny brzuszkiem, niestety nie zawsze tak się da. Głowa do góry, najważniejsze aby dziecko było zdrowe.

Gość gość
Ja myślę: "następna, co się puściła, współczuję"... nie ogarniam jak można chcieć się tak okaleczać - organizm po ciąży jest bardzo brzydki - cellulit, brzuch, nogi i to cierpienie które towarzyszy temu procesowi... Ten ból... na cholerę!

Gość gość
Będziesz za 10 lat parzyła na zdjęcia z "teraz" myśląc sobie: kurcze, jak młodo, jak ładnie i kwitnąco wtedy wyglądałam. Ale byłam głupia, że nie robiłam sobie wtedy więcej zdjęć, że miałam kompleksy.

Gość gość
"Ja myślę: "następna, co się puściła, współczuję"... nie ogarniam jak można chcieć się tak okaleczać - organizm po ciąży jest bardzo brzydki - cellulit, brzuch, nogi i to cierpienie które towarzyszy temu procesowi... Ten ból... na cholerę! " Co robisz na forum o ciąży, porodach, macierzyństwie? 😴

Gość gość
Myślę: biedna jeszcze nie wie co ja czeka. Oraz nigdy więcej :D

Gość gość
Nic szczególnego nie myślę -ot widzę ciężarną. Nie analizuję jej wyglądu ani tym podobnych. Sama przeszłam 2 ciąże i na tym koniec.

Gość gość
Za dużo czytania na kafeterii wpisów typu: przez całą ciążę przytyłam 6kg, i wszystko poszło mi w brzuch, dzień po porodzie ważyłam 5kg mniej niż przed ciążą, choć już wtedy miałam figurę modelki...itd. Ja nie mówię, że takie przypadki się nie zdarzają, ale sama na własne oczy czegoś podobnego nie widziałam. Większość kobiet w ciąży tyje po całości, to normalne, weź się w garść, bo zatruwasz życie sobie i wszystkim dookoła.

Gość gość
duzo przytyłaś bardzo! Ja jestem w 38 tc i mam 11 kg na plusie i mam nadzieję że tak zostanie!

Gość gość
gość dziś Ja myślę: "następna, co się puściła, xxx rozumiem, że ty seksu nie uprawiasz? no bo każda ciąża nawet przemyślana, chciana i poczęta w stałym związku po puszczalstwo :P Widać bolca potrzebujesz albo ci żal, bo jesteś tak paskudna, że nikt cię nie chce przedymać :P

Gość gość
16:56, gratuluję, ale powiedz szczerze: co chciałaś wnieść tym wyznaniem do tematu?

Gość gość
Wiadomo. Chciała wnieść to, że jest szczupła i ma super figurę. :D

Gość gość
Tydzien temu urodzilam i tez zle sie czulam ale teraz jest super, przed ciaza mialam 77kg pod koniec ciazy 90 a dzis rano jak sie wazylam to bylo 77.4 kg. Nie jest zle. Moze w ciagu paru miesiecy wroce do wagi z przed 2 lat czyli 68. Karmienie piersia dziala cuda x

Gość gość
17:05 to super, dajesz nadzieję, że może być dobrze :-)

Gość gość
Odwracam wzrok bo wyglada to obleśnie i brzydzi mnie taki bęben

Gość gość
Łapię się za guzik, krzyżuję ze sobą dwa palce i spluwając przez lewe ramię wypowiadam życzenie! !! Ludzie bez przesady. A co to kobieta w ciąży to jakieś ufo czy inne nadprzyrodzone zjawisko żeby widząc ją na ulicy "coś myśleć"

Gość gość
Zupełnie nic nie myślę. W ogóle co za brednie.