Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza?Juz zaczynam swirowac.pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Minal tydzien od miesiaczki,ktora trwala 3 dni.Zwykle dostaje rano a dostalam po poludniu i zaledwie tylko plamki.Zas nastepne juz bardziej obfite ale nie jak kiedys.I bol tez byl znacznie mniejszy.Tabletke biore zanim bardziej rozboli mnie brzuch.Czyli tak-dostalam w niedz okolo 16:00 a w srode do poludnia mialam male plamienie i po 16:00 koniec.Zazwyczaj okres zawsze trwal 5-6 dni.Nie robilam testu bo stwierdzilam,ze napewno w ciazy nie jestem bo bym czula,ze cos jest nie tak.Zanim dostalam okres bylam taka ospala,jakas przemeczona i to nie 2 dni przed miesiaczka tylko np 10.Siegam wiecej po slodkie co moj partner jest zdziwiony i wkreca sobie i mi,ze moze jestem w ciazy.Urosl mi troche brzuch ale nie wiem teraz czy od jedzenia?Brzuszek zawsze mialam ale teraz sie troszke powiekszyl.Nie ukrywam,ze chcialabym miec juz baby,w koncu mam juz 28 lat

Gość gość
To zrób test zamiast świrować.

Tez tak kiedys miałam. . Byl okres ale malo i szybko sie skończył. Balam sie ze to ciąża bo kolejny sie sspóźnial tydxien, a zawsze mialam regularny. Strasznie bolal mnie brzuch i ciagle mialam nadzieje ze za chwile pojawi sie okres , juz mialam isc po test ciazowy i po pojawil sie. Nie denerwuj się, jesli masz cierpliwość to poczekaj do kolejnego okeesu, a jesli Ci to przerasta to idz do apteki po test

Gość gość
Myslalam,zeby przeczekac do nastepnego miesiaca a jest nie to pod koniec tyg kupie i zrobie.Czasami pobolewa mnie ktorys z jajnikow i mdli mnie delikatnie z rana ale to moze tez za sprawa niskiego cisnienia

Gość gość
A po co czekać? Zrób test i sprawa jasna.

Ja tez wtedy sie zle czulam, duzo jadlam, bylam obolala.. zrob test i będzie wszytko jasne, bo sie zameczysz myslami do kolejnego okresu

Gość gość
Macie racje,zamecze sie.Teraz czuje sie jak bym byla przed miesiaczka,jestem taka nabrzmiala

Gość gość
Kupilam test.Najlepiej jest zrobic go z rana wiec w sobote na spokojnie zrobie bo w tygodniu praca a wstaj***ardzo wczesnie.Waga wzrosla o 3 kg,napewno to za sprawa jedzenia bo ostatnio za duzo jem-moj kochany mnie tak karmi :D

Gość gość
Wyszedl negatywny...Podobno testy moga sie mylic ale czy to prawda.Za trzy dni zbliza mi sie termin miesiaczki i dzis mialam plamienia.I jestem senna i nogi mam jak gabka.No zobaczymy ale jak juz raczej ciaze moge wykluczyc

Gość gość
Witam. Mam taki problem. W czwartek 18.06.w dzien spodziewanej @ dostalam dosc obfitego rozowego plamienia, ktore wczesniej mi sie nie zdarzalo. Dzien pozniej w piatek @ tak jakby sie rozkrecila choc krwawienie było bardziej skape i prawie wcale nie bolal mnie brzuch. Zauwazylam nawet 2 skrzepy. W sobote tylko plamienie i lekki bol brzucha. W niedziele z rana brazowe plamienie i koniec. W poniedzialek zaraz po współżyciu z narzecznym zauwazylam krople krwi na poscieli. Bylo jej dosc sporo. We wtorek i dzisiaj caly czas mam brazowe plamienie. Nie jest go duzo ale jest. Chwilami mam tkliwy i bolesny brzuch jak na @. Dodam, ze moja @ zawsze trwa maksymalnie 3 dni a jutro to juz bedzie tydzien z tym plamieniem. Od długiego czasu staramy sie z narzeczonym o dzidzie i juz chyba oboje przestalismy sie łudzić, ze kiedys zoataniemy rodzicami. Obawiam sie, ze to krwawiewie po stosunku i plamienie po dzien dzisiejszy moze oznaczac jakies klopoty. Bardzo prosze o odpowiedz co to moze byc i czym spowodowane. Dodam, ze dosc mocno bolą mnie przy tym plecy.

Gość gość
Kobiety robcie testy i przestancie sie ludzic i nakrecac na ciaze. Po prostu boicie sie zrobic,bo wiecie,ze to nie ciaza,ale nie chcecie zobaczyc jednej kreski. Wolicie sie zameczac i miec nadzieje. Co do.drugiej dziewczyny. Plamienie mozr miec wiele powodow. Najczesniej klopoty hormonalne lub nadzerki,endometriozy i inne... Mi plamienia po stosunku zaczely sie po lyzeczkowaniu po poronieniu. Raz po mniej delikatnym wspolzyciu maz byl caly we krwi. Bylam przerazona. Rozmawialam o tym z ginekologiwm,ale na usg nic nie bylo. Po 6 miesiacach zaszlam w ciaze i donosilam. Do dzis nie wiem co to bylo,ale niestety po porodzie juz widze,ze nic sie nie zmienilo,bo plamienia po wspolzyciu ciagle wystepuja.

Gość gość
to po cholere zakładasz ten wątek? piszesz ze chcesz poczekac-to sobie czekaj, skoro nie zrobiłaś jeszcze testu to jakiej odp oczekujesz?co my mamy wywróżyć z fusów czy ejstes w ciazy czy nie?pasjansa stawiać?

Gość gość
po co dziewczyny zakładacie takie wątki- wszystkie świrują bo na pewno zachiało im się wiecej żarcia przed okresem, maja jekis bóle głowy, objawy wyczytane zjakiś poradników i nakręcają sie na ciaże:/ co ma byc to bedzie-niczego nie przyspieszysz- albo robisz test albo czekasz na okres a pisanie na forach o waszych super objawach urojonej ciazy jest juz meczące, w szkole na biologii powinno sie omawiac z uczennicami podstawowe objawy ciazy, okres zagniezdzenia zarodka oraz uwaga uwaga- INNE PRZYCZYNY SPÓŹNIAJACEJ SIE MIESIACZKI bo jak na razie wszystkie tutaj wpadaja w urojone ciaze... a przyczyn moze byc wiele