Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koktajl owocowy na sniadanie dla 3 latki, codziennie?

Polecane posty

Gość gość

Zapisała córkę do przedszkola. Śniadanie jest o 8,30. Wiem, że gdy zje w domu (wstawalaby o 6,20 to nie tonie już w przedszkolu. Pomyślałam, że teraz sezon to może robić jej koktajle? Często robię ale raczej nie na śniadanie. Tzn mleko owsiane, ryżowe lub sojowe albo krowie plus owoce i trochę miodu. Każdego dnia z innych owocow, co sądzicie? Wtedy wiem, że zje śniadanie w przedszkolu.

Gość gość
Moja 4 latks od ponad roku je CODZIENNIE miskę płatków śniadaniowych;) nie chce nic innego jedyne urozmaicenie w tym śniadaniu to zmiana płatków;) raz Cini mini raz Cheeriosy . syn mojego brata od kilku lat je zawsze na śniadanie tylko czyni mini;)

Gość gość
Up

Gość gość
raz Cini mini raz Cheeriosy . x to tak jakbyś dała dziecku na śniadanie miseczkę cukierków. płatki to są tylko z nazwy. a dlaczego dziecko tak chce? bo mu tak pokazałaś, nauczyłaś i utrwaliłaś to zachowanie. Łatwiej nasypać "płatki", zalać mlekiem niż zrobić kanapkę czy jajecznicę.

Gość gość
Moje dziecko nie woła o płatki "śniadaniowe", bo nie że coś takiego jest. Je zupę mleczną z płatkami owsianymi lub jaglanymi.

Gość gość
Dziewczyny, ale ja pytam o koktajl :)

Gość gość
Śmiało. Ja dla siebie i dla męża często robię, ale nie z mlekiem tylko z jogurtem naturalnym.

Gość gość
Tak łatwiej jest mi dac jej przed 7 rano miskę zwykłych płatków. Przez resztę dnia je pelnowartosciowe posiłki wiec w czym problem. Nie choruj***ardzo dobrze się rozwija wiec nie widzę przeciwwskazań aby choć trochę ułatwić sobie życie;) pozdrawiam i życzę wam abyście przestały oceniać ludzi;)

Gość gość
Ja tez nie widzę problemu

Gość gość
koktajl owocowy jak najbardziej, zdrowe i lekkie, ja robie codziennie dla calej rodziny, syn i maz uwielbiaja koktajle. mija ulubiony to woda kokosowa, ananas, banan i melon:)

Gość gość
Pewnie ze mozna, ja tez daje. Daje tez miske platkow - a co! Śniadania do przedszkola musimy robić sami (przedszkole w szkole jest tylko obiad, otwarte do 14) co dzien dostaje kanapkę, zawsze z świata, pomidorem, serem, ogórkiem i dobrej jakości szynka, na ciemnym chlebie a do tego rzodkiewka lub 2 orzechy, migdaly itp. Nie padnie od tych platkow, tym bardziej ze to symboliczna porcja i zawsze zje kanapkę i obiad. Jutro naleśnik z sałatą, serem, pomidorem, ogórkiem i papryka ze szczypiorkiem i o zgrozo przesmaruje to lekko sosem z jogurtu naturalnego, majonezu i ketchupu;)

Gość gość
Rzeczywiście zgroza, takie przyzwyczajenia jak majonez i keczup od najmłodszych lat.

Gość gość
po co jej dajesz podwojne posilki?

Gość gość
Po co odpowiadacie na temat sprzed trzech lat?

Gość gość
żeby wstawić reklamę najgorszego blendera na rynku