Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak im pomóc ?? Jak zająć się tym maleństwem.

Polecane posty

Gość gość

Mój przyjaciółka zmarła. Przyjaciele mieli wypadek - przyjaciel żyje, odniósł tylko niewielkie obrażenia, a przyjaciółka niestety nie przeżyła. Lekarze stwierdzili śmierć pnia mózgu. W szpitalu zrobili jej cesarkę i na świecie jest ich piękna córeczka. Są juz od jakiegoś czasu w domu, jej tato jest załamany tym wszystkim. Na dzień dzisiejszy maleńka straciła mamę i tatę. Jak mogłabym pomoc takiemu małemu dziecku ? Co zrobić żeby nie odczuwala braku mamy. Przyjaciółka była dla mnie jak siostra.

Gość gość
Nie da się.

Gość gość
A kto się dzieckiem teraz opiekuje?

Gość gość
Chyba się za dużo M jak miłość naogladalas:) tam też byla taka historia matka w ciąży umarła a ojciec został sam z dzieckiem. Do książek!

Gość gość
Małą opiekuje się mama przyjaciela. Myślę, że ja już jestem na tyle stabilna, że mogłabym pomoc przy małej. Mój mąż pomaga przyjacielowi, a ja wcześniej nie umiałam - byłam załamana.

Gość gość
Przeciez juz zakladalas o tym temat. Nie moglas kontynuowac w tamtym watku tych rozterek? Dziwbe to wszystko. Taka tragedia,a Ty to opisujesz na forum i sie radzisz... Idz do psychologa to powie Ci co moglabys zrobic i jak pomoc.

Gość gość
haha przyjaciolka ale pyta takie cos na kafeterii wez spied/alaj z tym prowo

Gość gość
jezeli oferujesz rodzinie swoja pomoc to pogadaj z ojcem dziecka i z babcia i mzesz zajac sie opieka nad malenstwem w okreslonych godzinach codziennie lub kilka dni w tygodnu na pewno im sie pomoc przyda tym bardziej przy noworodku