Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chuda a mam bęben

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupła, waże 48 kg przy wzroście 165 cm. Mimo to mam trochę tluszczyku na brzuchu. Od zawsze. Nie chce schudnąć A więc diety super nie potrzebuje, staram się jeść zdrowo ale wiadomo jak każdy człowiek zdarza mi się czasem pezegryzc coś słodkiego( nie jest to więcej niż 2 razy w tygodniu) , chociaż gdybym ograniczyla słodycze CALKIEM da mi to coś..? Ćwiczę a6w i biegam, schudłam w sumie 2 kg, a jakieś 2 miesiące, to bardzo mało.... A brzuszek jest tylko troszkę lepszy, a mięśnie ukryte pod tłuszczem. I co ja mam z tym zrobić?

Gość gość
Co to za tirowka? :P

Gość gość
No i taki chce !!

Gość gość
Niech mi ktoś pomoże, naprawdę mam już dość lat a nigdy z chłopakiem blisko nie byłam...bo się wstydzę że on tę okropna falde odkryje :'(

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
A gdzie ona ma jakieś faldy? Kurde naprawdę potrzebuje pomocy...

Gość gość
Spróbuj body wraping, deskę, ćwiczenia ze skakanką, kołem hula hop. To są zabiegi i ćwiczenia typowo na brzuch. Bo nie musisz gubić masy z całego ciała tylko z samego brzucha. Niektóre kobiety tak mają,że jak tyją to wszystko idzie w brzuch. A może taki bębenek to nie tylko tłuszczyk? Nie masz problemów z układem pokarmowym? Wzdęcia, zaparcia, jelito drażliwe?Bo to też ma wpływ na wielkość brzucha.

Gość gość
Może Ciebie to pociąga.. Ale ona ma boski brzuch i ogólnie figurę

Gość gość
No to ćwiczę na brzuch i w chuj pomaga k***a

Gość gość
Wplyw na tycie w brzuch wplywa tez co jesz? i zalezy jakie to tluszcze!

Gość gość
To k***a przestanę jeść. Nie jem fast-foodow ani słodyczy, słodkich napojów. Ćwiczę codziennie. Może to body wraping?

Gość gość
Ja np. duzo jem i nie idzie mi w brzuch a w tylek!

Gość gość
Sprzedaj bęben i kup gitare

Gość gość
Nie rezygnuj ze słodyczy kompletnie tylko jedz je w odpowiednich porach (najlepiej nie później jak do 15stej). Jedz też normalnie z tym, że jedz mniej na kolację i najlepiej uwiń się z kolacją do max 20stej. Nie chodzi o to, żeby sie głodzić tylko, żeby jeść wszystko (nawet słodycze) ale w odpowiednich porach i odpowiednio ograniczać. Biegasz ? To dobrze, bo nie ma lepszego sposobu na pozbywanie się kalorii. Pytanie tylko jak często i po ile minut biegasz ? Żeby bieganie było efektywne trzeba je powtarzać 3 razy w tygodniu (nie mniej, nie więcej - więcej to sobie stawy wykończysz) i biegać co najmniej po 40 minut. Do biegania możesz dorzucić rowerek albo brzuszki. I cierpliwości...na szczupłych osobach na efekt, jak na złość, najdłużej trzeba czekać.

Gość gość
ale bęben jest z powodu oponki czy cały brzuch jest wypchany? jeśli to drugie to powodem mogą być slabe mięsnie głębokie (a6w cwiczy tylko zewnętrzne tak jak brzuszki etc). lub pewne pokarmy mogą powodować u ciebie "wzdęcie" brzucha. ja np. mam tak z pszenicznymi produktami. Natomiast jeśli to oponka. No coż. Taka twoja uroda i ani dieta ani cwiczenia tego nie zmienia - trzeba by było pojśc na chirurgiczne pozbycie się tłuszczu.

Gość gość
podejrzewam , ze przyczyną twojego bębna jest spożywanie białego pieczywa

Gość gość
Ale moja siostra je tyle samo nawet więcej bo ona wp*****la słodycze eh i nic nie ćwiczy A ma plaski..

Gość gość
:D

Gość gość
Unikaj białego pieczywa i ziemniaków , frytek to sa produkty które zapychają tylko na krótki czas i powodują rozdęcie żołądka zamiast frytek lepiej spożywac kasze gryczaną nieprażoną

Gość gość
A to wszystko przez to że nie używałaś calgonu i dlatego w****** ło ci bęben !!!! :)

Gość gość
Przestałam jeść wszystko co zawiera modyfikowaną pszenicę i kukurydzę, bardzo pomogło, nie mam też problemu z zaparciami. Brzuch wyraźnie się zmniejszył dzięki temu, że moje jelita bez pszenicy (glutenu) lepiej funkcjonują. Bardzo lubię wszystkie mąki bezglutenowe, nadają się do wszystkiego. Jest mnóstwo produktów, które świetnie zastępują pszenicę, choćby orkisz, wybór jest ogromny. Kupuje w internecie, polecam ten sklep http://www.ziolavita.pl/