Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olafasola342

Nijaki okres!!!

Polecane posty

Gość olafasola342

Witam. Mam 15 lat i mam nietypowy problem. Od dnia"sobota-6 czerwca"gdy z moim chłopakiem uprawiałam seks boli mnie pochwa. I TU SPROSTOWANIE. WIEMY CO ROBIMY I LICZYMY SIĘ Z TYM ŻE KAŻDY STOSUNEK JEST SZANSĄ NA TO ŻE MOGE ZAJŚĆ W CIĄŻE. WIĘC PROSZE NIE KOMENTOWAĆ JACY TO MY NIE JESTEŚMY. JESTEŚMY W 100% UŚWIADOMIENI CO ROBIMY. Nigdy to mnie nie spotkało a już robiliśmy to wiele razy bez żadnych komplikacji. Na następny dzień "niedziela- czyli 7czerwca" poczułam swędzenie, opuchnięcie w środku pochwy jak i na zawenątrz-prawa warga sromowa mniejsza która jest troche szorstka w dotyku. Dziś dostałam okres który jest nijaki jak podałam w temacie. Gdy zawsze był intesywny i wyraziście czerwony tym razem jest brązowawy z częściami jakiegoś śluzu. I tu moje pytanie, czy może to być jakiś stan zapalny bądź infekcja i czy warto z tym iść do ginekologa?

Gość gość
Pewnie że warto iść bo z tego co piszesz to wygląda na jakąś infekcje a to samo nie przejdzie także idź do lekarza a on ci napewno na to coś przepisze.